Hazalaskin dualarım seninle 🙈
Pozitif Normal Doğum Hikayem🌸 Epiduralli, suni sancılı, epizyotomili
busekoraltan teşekkür ederim 🥰
busekoraltan epudırali yerleştirirken acıdı mı lokal uyuşturuyoruz takarken dediler ama korkuyorum bende yarın gideceğim sezaryen için epudirali taktırsam mı bilemedim korkuyorum
Ekosi yok acımadı hıssetmedım ben
busekoraltan bekliyorum ama hala sancım falan yok hiçbir şey yok
Larakaya teşekkür ederim. Yok bel agrım sırt agrım olmadı hiç
busekoraltan Ya doğrudur evet ama insan yine de korkuyor ister istemez çünkü etin en acıdığı yeri orasıdır diye
Hazalaskin sanciniz nasil oluyor acaba
busekoraltan igneden dolayı dogum esnasın da bişey hissetmiyorsun demi
busekoraltan hayırlı olsun canm Rabbim analı babalı büyütsün 🧿🌸
Yalniz epidural de ağrısını en zirvede nasıl hissettiniz cok sasirdim 2 yıl ara ile 2.doğumumu yaptim gecen ay ve 2 si de epiduralleydi ama 4cmden sonrası bende 0 acı 0 hiss.. o yuzden cok sasirdim aci zirvede yazmanıza çünkü benm 4cmde takılıyordu o takılırken bayagi acım azalıyordu o takılana kadar acilmam tam.oluyordu ve oyle masaya alınıyordum ve ilac masaya geçmeme yakın devreye girmiş oluyordu bile bebegin çıkış anını hafif yanma hissinden başka başka bir şekilde hissetmedim bile
Suzis canım günaydın sancılarım adet sancısı gibi daha çok belime vuran ağrılar aşırı düzensiz ve şiddetsiz nst de 180 çıktı. açıklığım 2,5-3 cm ile evde bekliyoruz dünden beri sancılarım sıklaşmadı daha vajinal muayeneden sonra nişanımda geldi dün aşırı yorgundum dinlendim bugun birazdan yürüyüşe çıkıcam hareket edicem süreci hızlandırmak adına doktor 3 saatte de ilerkeyebilir 3 gün de sürebilir dedi bu süreç kızım doğmamış olursa o zamana kadar Pazartesi kontrole gidicem
Dilhunizade dozunu azaltmıs olabilir benımkınde
Hazalaskin bol bol yürüyüş yap. Merdiven çık zorla kendını süreç hızlansın. Ben sancıyı evde çekerken 13 kat merdiven inip çıkmıştım
busekoraltan ah benimde ilk gebeliğim normal olsun istiyorum lakin 38 haftalık olduk ve bebeğim makat geliş hala bir umut belki döner diye bekliyorum iyi mi ediyorum bilmiyorum umarım değer ve döner sonu güzel olur inşaAllah
busekoraltan kız yürümekten squat yapmaktan merdiven çıkmaktan bacak kalmadı bende 🤭
Özel hastanede mi yaptınız, yarın doğumum var 40+7 yim normal doğum ve çok korkuyorum
Hazalaskin doğrudur 😂
busekoraltan benim de doktorum gayem hanım çok memnunum 🌸 ilk öğrendiğimden beri ona gidiyorum 25. haftadayız 🐣
busekoraltan merhaba ben de medicana da yapmak istiyorum da siz yeni mi doğum yaptınız hastaneden ve hemşirelerden memnun kaldınız mı :)