ebrudldlld bugün gittim kontrole 12 haftalık ve kız dedi doktor ilk gebeligimde de kız senesi dediler ve biz 4 arkadaş hamileydik onların kızı oldu benim oğlum 😂😂
Bu yıl erkek bebek yılı mı
efgil benimde erkek 😂😂
ebrudldlld benimki kızz bugün öğrendim 🤗🥰
- Düzenlendi
ebrudldlld Benimde etrafımda bir sürü kişi var ve hepsi erkek. Benimkide erkek. Gerçekten erkek senesi galiba😂
efgil bende varim😀
ebrudldlld anket yapmistim canim gun icerisinde cogunluk erkek
ebrudldlld Benimle beraber 7 tanıdığım hamile ve hepsi erkek🤣
ebrudldlld Bence de kime sorsam erkek bizde 19 haftalık oğlumuzu bekliyoruz 🥰 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba erkek bebek anneleri çocuk düşündüğünüz de ilişki sıklığınız nasıldı yum günü erkek olur deniyor doğruluğu var mı yum öncesi veya sonrası hamile kalan var mı yardımcı olur musunuz bu teorinin doğruluğunu merak ediyorum
Balsesos bizde çok ilişki olmadı tek seferde tuttu sanırım 11 Mart’ta ben zaten bırakmıştım çocuk falan istemiyordum çok bunslmistim hamile kalamıyorum diye
Eyluladam15 peki yum günü müydü yum öncesi miydi veya sonrası
Balsesos valla o nedemek onu bilmiyorum ben
ebrudldlld bu yıl aldığım 5 gebelik haberi var 4ü erkek ben dahil 😄
ebrudldlld öyle bişey olsa erkek isteyenler erkek yılında kız isteyen de kız yılında hamile kalmaya çalışır herkes istediği cinsiyette bebeğe sahip olurdu. Sizde böyle bişey mümkün mü 😂 ne dedi Allah dünyayı insanı yaratırken su su seneler erkek yılı bu sene kız yılı olsun. O zamanda hamile kalanlar ona göre doğursun mu. Tövbe tövbe 😂
ebrudldlld ben bilmiyorum cinsiyetini 11+1
bu sizce kız mı erkek mi 😅🙈
Eyluladam15 yani yumurtlama günü müydü
leona98 aynen aynen 😂
Ayse_Nuryusuf01 bilemedim ki bende böyle bekliyorum .😂 gönlümüze göre versin Allah