Mesudesrds kaç haftalıksın
Bu yıl erkek bebek yılı mı
ebrudldlld 16 +3
Eyluladam15 benmde 23 mart son adet belli oldu mu cinsiyeti
ebrudldlld ikinci bebegime hamileyim ve cinsiyetimiz erkek çevremdede hep duyumlarım erkek galiba erkek yılı😍
Ayseport erkek dedi ama kesin konuşmak için 2 hafta sonra tekrar çağırdı haftaya cumartesi tam ogrencez sizin belli oldumu
Eyluladam15 yok bn daha yarın 10 haftalık olacam da bi kızım var tabi erkek isterim ama allahtan hayırlısı sağlıklısı olsn inş kaç yaşındaydnz
- Düzenlendi
ebrudldlld benimde erkek Allah nasip ederse 🥰 kızdan çok erkek haberi alıyorum çevremden de 😁
Ayseport aynı benim gibisin benimde bir kızım var bende aynı haftadayım suan 😀bakalım ne olcak merak ettim ikimizde
ebrudldlld ya cidden mi aslnda adet tarihim 23 mart ama ultrason 3 gün geri söyledi bnde o hesaptan gidiyorum 1 ay sonra öğreniriz heralde cinsiyeti
Bende bugün öğrendiğim erkek 😳
Balsesos yumurta öncesi ve sonrası beraberlikten kız çocuk olur diyolar ama benm o şekilde olup bebek erkek teoriye göre olmadı yani
ebrudldlld üç kuzen hamileyiz üçümüz de erkek bebek bekliyoruz😀
Ayseport bemimde 24mart dı
ebrudldlld hadi hayırlısı bakalm
2021 ağustosta hamile kaldım bir aylık kızım var ☺️
hulya_6363 ilişki sıklığı günaşırı falan mıydı yum günü oldu mu peki
Balsesos genelde gün aşırı zaten gün aşırı olduğu zaman yumurtlama gününu kaçırma şansınız yok
ebrudldlld ayy çok heyecanlandım herkes erkek😂 bizim 3 hafta sonra beli olucak ama karnımı gören erkek diyor 13+6 olduk 🤩😍