• Gebelik
  • Bu yıl erkek bebek yılı mı

ebrudldlld ikinci bebegime hamileyim ve cinsiyetimiz erkek çevremdede hep duyumlarım erkek galiba erkek yılı😍

Ayseport erkek dedi ama kesin konuşmak için 2 hafta sonra tekrar çağırdı haftaya cumartesi tam ogrencez sizin belli oldumu

Eyluladam15 yok bn daha yarın 10 haftalık olacam da bi kızım var tabi erkek isterim ama allahtan hayırlısı sağlıklısı olsn inş kaç yaşındaydnz

Ayseport aynı benim gibisin benimde bir kızım var bende aynı haftadayım suan 😀bakalım ne olcak merak ettim ikimizde

ebrudldlld ya cidden mi aslnda adet tarihim 23 mart ama ultrason 3 gün geri söyledi bnde o hesaptan gidiyorum 1 ay sonra öğreniriz heralde cinsiyeti

Balsesos yumurta öncesi ve sonrası beraberlikten kız çocuk olur diyolar ama benm o şekilde olup bebek erkek teoriye göre olmadı yani

Ayseport canım benim de adetim 20 Mart bizde 4 gün geriden geliyoruz ama doktor ultrasona göre say dedi :)

m060918 valla bnde ultrasona göre saymaya başladm programdaki tarihi bile değiştrdm

Balsesos genelde gün aşırı zaten gün aşırı olduğu zaman yumurtlama gününu kaçırma şansınız yok

ebrudldlld ayy çok heyecanlandım herkes erkek😂 bizim 3 hafta sonra beli olucak ama karnımı gören erkek diyor 13+6 olduk 🤩😍