• Gebelik
  • Bu yıl erkek bebek yılı mı

ebrudldlld 2022 de hamıle kalındysa çoğu erkek okuyormda. Ben 2021 de hamile kaldım kızım olacak geçen sene hamıle kalanlarn çoğu kız .. hamıle kaldğn yıl önemli zaten 👍 hayrlısı olsn

Balsesos

Balsesos her ay denedim olmadı umudu kestim . Kasım ayında tek ilişki oldu ve tam adetin 14. Günüymüş ondada hamile kaldım. ben 14. Gün olduğunu sonradan hamile kalınca takvime baktığımda farkettim. Yumurtlama günüm 14. Gün değil fakat 16. Gündür benim 30 günde bir adet oluyorum çünkü.

ebrudldlld sanirim bizimde erkek . 12. Haftandan beri foktor erkeğe benzetiyor. Bir sonraki geldiginde kesin olarak soylicem dedi. Bu arada 14 haftaligiz

ebrudldlld evet arkadaş çevrem full erkek doğurdu şimdi ki duyduklarım hep kız olmaya başladı çevremde dört hamile var dördü de kız dedi onlar da ekim kasıma denk geliyor doğumları 😊

ebrudldlld ikinci bebegime hamileyim ve cinsiyetimiz erkek çevremdede hep duyumlarım erkek galiba erkek yılı😍

Ayseport erkek dedi ama kesin konuşmak için 2 hafta sonra tekrar çağırdı haftaya cumartesi tam ogrencez sizin belli oldumu

Eyluladam15 yok bn daha yarın 10 haftalık olacam da bi kızım var tabi erkek isterim ama allahtan hayırlısı sağlıklısı olsn inş kaç yaşındaydnz