Yarın sezeryana giriyorum 🥲
Vmerve ben de sızın gibiydim bi baktım 6 aylık olmuş hızlıca geçiyor her şey.. saglıkla alın kucagınıza 🥰
Ben de nasipse perşembe günü sezaryen olacağım 38+5′te. Allaj yardımcımız olsun. 🌸
yyagmurrsenn canım seni hatırlıyorum uygulamayı daha yeni indirmiştim hamileliğimi ilk öğrendiğim zamanlardı, zaman ne kadar da hızlı şimdi 6 aylık olmuşsunuz maaşallah süphanallah ❤️
Serapmehmet_19 yaa, ben de aynı heyecanı dün gibi hatırlıyorum.. ne kadar rahat olursanız, annelik iç güdünüzle hareker ederseniz her şey o kadar kolay geçecektir inşAllah.. dua edicem🤲🏻🥰❤️
yyagmurrsenn inşallah çok teşekkür ederim 🤍
AyzaLina41 2. Sezeryyani hangi haftaya verdiler bende cok bekletmicem ameliyatini acmasin bebis diyor da
Vmerve merhaba ilk gebelikmi kilosu ne bebisin
yyagmurrsenn çok teşekkür ederim canım benim doğurdum şükürler olsun aldım kucağıma, o zamanlar herşeyi merak eder ne çok sorardık dimi yaa, çok çabuk geçiyor zaman
Vmerve canım Rabbim yardımcın olsun sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼❤️
Vmerve 34 hafta da 3000 dedi benim bebise de 36 haftalik gozukuyor dedi smdi 36 haftada gidicem bakalm ameliyata gun verir diye dusunuyorun
Vmerve ilk sezeryanmi ikimcimi