• Doğum
  • Yarın sezeryana giriyorum 🥲

AyzaLina41 oh maşallah yine aynı şekil toparlarsınız inşallah ☺️ Sıcak hava zorlarmı bilemiyorum bana şuan çok sıkıntı basıyo doğumdan sonra o korkutuyo açıkcası uyurum geçer kafasında biriyim ama sıcaklarda uyuyamıyorum 🥺

Vmerve sağlıkla kucağına al inşallah canım hiç korkma 11 günlük anneyim sezaryenle doğum yaptım artık tek kalıyorum 3. Gün kendi işimi kendim görmeye başladım hiç korkulcak bişey değil

Ben de nasipse perşembe günü sezaryen olacağım 38+5′te. Allaj yardımcımız olsun. 🌸

yyagmurrsenn canım seni hatırlıyorum uygulamayı daha yeni indirmiştim hamileliğimi ilk öğrendiğim zamanlardı, zaman ne kadar da hızlı şimdi 6 aylık olmuşsunuz maaşallah süphanallah ❤️

yyagmurrsenn çok teşekkür ederim canım benim doğurdum şükürler olsun aldım kucağıma, o zamanlar herşeyi merak eder ne çok sorardık dimi yaa, çok çabuk geçiyor zaman

Vmerve canım Rabbim yardımcın olsun sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼❤️

Nurayefem merhaba 37. Haftada 3600dü 2 hafta ilerideydi doktorun demesine göre boyuda hep uzun çıkıyordu şuan ne durumda bilmiyorum

Vmerve 34 hafta da 3000 dedi benim bebise de 36 haftalik gozukuyor dedi smdi 36 haftada gidicem bakalm ameliyata gun verir diye dusunuyorun