• Öneri
  • bu sıcak havalarda ne yemek yapıcaksınız?

Kremalı mantarlı tavuk, makarna salatası,haşhaşlı revani tatlısı 😋

Yesilim23 eşim salata sevmez ama biraz tavuklu mantar sotem ver yanına da onu kararın güzel olur bence

Momofleos daha o gün eşine dedim havalar çok sıcak olmaya başladı insanın yemek yiyesi gelmiyor bundan sonra karpuz peynir yiyelim dedim en güzeli bence

havalar çok sıcakladı gerçekten ancak benim iştah iyi açıldı bir iki haftadır sicak kar etmiyor 🤣 22 hftadayim.

bugünkü menum,
mercimek çorbası, biber dolması, cacık, karpuz

Ay bütün menülerde cacık var benim de yapmam lazım hemen 😂

Kaşarlı domates çorbası, biber dolması , salata

Yesilim23 ayyy şuan kısır hazırlıyorum. 😅😅 Hiç bir şey yapasım gelmedi.

Taze fasulye cacık karpuz eşim için ekstra makarna 🎉 bana yok makarna dikkat ediyorum kilo almiyim diye 😥😂🙈 ne kadar hafif yersem o kadar rahat ediyorum şu İzmir sicagi mafetti beni 🤯

@Denzk salyangoz makarna mantı içi hazırlıyorsun kıymalı makarnanın içini dolduruyorsun soslu su hazırlıyorsun makarnaları içine atıyorsun 😂😂pişiyor sarımsaklı yoğurt ile efsane oluyor mantıktan çok seviyorum 😂😂dene çok iyi

Yesilim23 ben mahvolmuş durumdayım bulantidan bir gözüm tavana bir gözüm tencereye bakıyor patates yemeği yapmaya çalışıyorum pilav la dünden yaprak sarmam var ne zaman gececek bu durum 😑

Bugün bulantı ve kusmadan hiç ayağa kalkamadım hiç yiyemedim ama canım acccayiiip bir şekilde biber dolması çekiyooo . Bugün de herkesin menüsünde biber dolması varmışş bi tabak da bana gönderiveriin 😂

Inanin benimde hic yemek yapasim yok ama yiyesim cok ;) oglum olmasa hic mutfaga girmiycem ekmek arasi gecistiricem ama oglum olunca , bugun kiymali kabak yemegi , tarhana corbasi salata

Yesilim23 fırında karışık kızartma,kurufasulye,pilav koca kış yapmadikilk kez hadi yapayım dedim😁 karpuz salata

Sema065 aa denicem mutlaka çok farklı geldi hiç duymamıştım 😂

Türlü
    Erişte üstüne peynir
    Salata😋😋

Yesilim23 valla ben yemek ayırt etmiyorum sicak soğuk da ayırt etmiyorum hasta olmadigim sürece halsiz olmadigim sürece canım ne isterse yapıyorum doğulu olduğum için de ağır yemeklere alıştım eşimi de alıştırdım bugün kü menümde taze fasulye yoğurt çorbası pilav salata var hazır bile.🤗

Dünden patates yemeğim var. Yanına da şöyle buz gibi sarımsaklı yoğurtlu makarna yapıcam.

@Denzk Ben de kaynanam da gördüm bayıldım her yiyen bir daha istiyor 😂😂😂bağımlılık yaptı