yelooo Erişteli yeşil mercimek, zeytinyağlı patlıcan yemeği, bulgur pilavı, yoğurt bugunki menum❤️ sıcakta yemek yapmak çok zor mafoldum🫣
Vicibici Yesilim23 kahvaltı hazırlıyorum bu akşam😂 bıktık yemeklerden hafif güzel bir de en sevdiğim ❤️
MerveeD Yesilim23 yaprak sarması cacık yaptım valla sıcakta ne corba nede salçalı bır yemek yıyesım gelmıyor
Mrv135 MDeniz42 Biz yaptık yedik valla çok iyi geldi biraz soğumasını bekleyip o şekilde yiyince 🥰 Afiyet olsun şimdiden 🥰
MDeniz42 Mrv135 evet canım bende yarına aklıma aldım kıymadan döner yapacaktım ama böyle daha güzel olacak 😂
sunset_momy Askiletotomsu biri makarna dolması yapıyormuş da o ne die netten izledim. Farklı bi makarnayla yapılıyormuş mantı gibi
muserref02 Yesilim23 ben artık yemek yiyemiyorum hep aparatif şeyler tercih ediyorum sırf bebekten sağlıklı şeyler yemeğe çalışıyorum eşim de ne isterse onu yapıyorum valla ben sadece çorba devam salata🥲😂
Ececan2505 Yesilim23 benim bu haftanin menusu tazefasulye - tavuklu bezelye - barbunya Yanlarina da artik bulgur pilavi cacik vs