• Öneri
  • bu sıcak havalarda ne yemek yapıcaksınız?

Yesilim23 patatesli yeşil fasulye, pirinç pilavı,salata bugünlük böyle 😊

Rabia-22 Aynen öyle, ben zaten serklajlıyım çok ayakta duramıyorum en basit ne varsa onu yapıp yiyoruz. Kahvaltı yapmayıda çok seviyoruz kahvaltı bile yapıyoruz akşamları😂😍

Bizde genelde hafif tercih ediyoruz mutfağa dahi girmek istemiyorum insanın buzdolabindan midesi bulanır mi 😔 patates kavurma cacık bugün ki yemeğimiz

Yesilim23
    Son günlerimiz bebiş kilo alsın diye yemek yapıyorum ben. Tavsiyemdir son haftalar gerçekten güzel alıyorlar. Yeşil mercimekli bulgur pilavı, taze fasulye, bol yeşil salata yoğurt (koyun keçi) kayısı hoşafı

Karpuz peynir ekmek havuç tarator meyveler va geçiştiricez bu akşam sıcaktan yemek istemedik 😅

Kremalı mantarlı tavuk, makarna salatası,haşhaşlı revani tatlısı 😋

Yesilim23 eşim salata sevmez ama biraz tavuklu mantar sotem ver yanına da onu kararın güzel olur bence

Momofleos daha o gün eşine dedim havalar çok sıcak olmaya başladı insanın yemek yiyesi gelmiyor bundan sonra karpuz peynir yiyelim dedim en güzeli bence

havalar çok sıcakladı gerçekten ancak benim iştah iyi açıldı bir iki haftadır sicak kar etmiyor 🤣 22 hftadayim.

bugünkü menum,
      mercimek çorbası, biber dolması, cacık, karpuz

Ay bütün menülerde cacık var benim de yapmam lazım hemen 😂

Kaşarlı domates çorbası, biber dolması , salata

Yesilim23 ayyy şuan kısır hazırlıyorum. 😅😅 Hiç bir şey yapasım gelmedi.

Taze fasulye cacık karpuz eşim için ekstra makarna 🎉 bana yok makarna dikkat ediyorum kilo almiyim diye 😥😂🙈 ne kadar hafif yersem o kadar rahat ediyorum şu İzmir sicagi mafetti beni 🤯

@Denzk salyangoz makarna mantı içi hazırlıyorsun kıymalı makarnanın içini dolduruyorsun soslu su hazırlıyorsun makarnaları içine atıyorsun 😂😂pişiyor sarımsaklı yoğurt ile efsane oluyor mantıktan çok seviyorum 😂😂dene çok iyi