Busra_sansar Biz de sürekli yaparız, böyle hafif ve lezzetli şeylere bayılıyoruz😂😍
bu sıcak havalarda ne yemek yapıcaksınız?
Yesilim23 bizde taze fasulye ve pilav var yanına ayran veya cacık 🥰
Rabia-22 Aynen öyle, ben zaten serklajlıyım çok ayakta duramıyorum en basit ne varsa onu yapıp yiyoruz. Kahvaltı yapmayıda çok seviyoruz kahvaltı bile yapıyoruz akşamları😂😍
Bizde genelde hafif tercih ediyoruz mutfağa dahi girmek istemiyorum insanın buzdolabindan midesi bulanır mi 😔 patates kavurma cacık bugün ki yemeğimiz
Yesilim23 valla bu havada soğuk yoğurt çorbası çok iyi gidiyor😀
Yesilim23
Son günlerimiz bebiş kilo alsın diye yemek yapıyorum ben. Tavsiyemdir son haftalar gerçekten güzel alıyorlar. Yeşil mercimekli bulgur pilavı, taze fasulye, bol yeşil salata yoğurt (koyun keçi) kayısı hoşafı
Karpuz peynir ekmek havuç tarator meyveler va geçiştiricez bu akşam sıcaktan yemek istemedik 😅
Kremalı mantarlı tavuk, makarna salatası,haşhaşlı revani tatlısı 😋
Yesilim23 eşim salata sevmez ama biraz tavuklu mantar sotem ver yanına da onu kararın güzel olur bence
Momofleos daha o gün eşine dedim havalar çok sıcak olmaya başladı insanın yemek yiyesi gelmiyor bundan sonra karpuz peynir yiyelim dedim en güzeli bence
havalar çok sıcakladı gerçekten ancak benim iştah iyi açıldı bir iki haftadır sicak kar etmiyor 🤣 22 hftadayim.
bugünkü menum,
mercimek çorbası, biber dolması, cacık, karpuz
Ay bütün menülerde cacık var benim de yapmam lazım hemen 😂
Kaşarlı domates çorbası, biber dolması , salata
Yesilim23 ayyy şuan kısır hazırlıyorum. 😅😅 Hiç bir şey yapasım gelmedi.
Taze fasulye cacık karpuz eşim için ekstra makarna 🎉 bana yok makarna dikkat ediyorum kilo almiyim diye 😥😂🙈 ne kadar hafif yersem o kadar rahat ediyorum şu İzmir sicagi mafetti beni 🤯