Mrv135 Yesilim23 Ali nazik yapıcam altındaki patlıcan yoğurtlu falan olduğu için ferah olur. Yanina makarna ve salata yeter.
annesinin_beybisi Yesilim23 akşama yemek yapmıyorum annemlere gidicez . poğaça , mercimek köftesi , pasta var😁
Annesininportakali53 Yesilim23 ay kuzum sicakta yemek yapasım gelmiyor yiyesim degil🤣🤣 başkası yapsa valla sıcak micak dinlemem yerim zaten hamilelikte ekstra karnım kazınmış gibi resmen 20 dk da bir açlıktan ölecekmiş gibi acıkıyorum 🤭
EsraBaykara Yesilim23 dünden artan köftem var onu kızartcam yine, dünden ayran çorbası, domatesli bulgur pilavı yapcam bugün. Yarında pilavın yanına bakliyat yaparım ayran eşliğinde 😄
Xxz Yesilim23 mercimek çorbası ve kıymalı taze fasulye yaptim. Zamanla yanına ne yaparım bilmiyorum ama cacık olabilir katı birşey yapmaya korkuyorum hemoroitteb dolayı bir pirinç pilavı süper giderdi ama nerdee
Eminecak Yesilim23 son haftalara geldim artık stresten korkudan kolumu kaldircak hal bulamıyorum. Hic bir sey yapmak yemek istemiyorum 😞
Minigebe Eminecak 32 haftada bende aynı durumdayım daha doğuma var şimdiden böyle olduysam 37 38de ne yapicam acaba biraz ayakta dursam hemen şişiyor 🤦🏼♀️
Mucizem_00 Minnosmomm öff al benden de okdr yemegin y sini duymak istemyrm sadece ıvır zıvır kavga kabulum….
Yesilim23 Suskungezeve keşkek mii bayılırım 🥲🤤 ama dikkat edin çok şişkinlik yapıyor geçenlerde bende yapıp yedim mide şişkinliğinden ağrısından duramadım 🤦🏼♀️