Hamileyken iş yapmak
@Denzk 37 haftalıgım basından berı hıc durmadım cok sukur hıc bı sıkıntıda yasamadım bu zamana kadar esımde ıs yapa yapa dogurucaksın dıyor ama ne yapıyım elımde degıl kımsenın yaptıgı ıcıme sınmez 🤷♀️
Ay valla kendimden utandım yorumları görünce 😄 ben 12 de kalkıyorum 1 e kadar kahvaltı. Sonra 5 e kadar netflix. 5 de girip bi yemek yapıyorum o kadar 😄 bi haftadır katlanmayı bekleyen çamaşırlar var 27 yim öyle çok da ağırlaşmadım ama hiç yapasım yok 😫
Denzk bende bugün vam sildim çömelerek elle yerleri sildim artık yavaştan açılmalar bailar inşallah 37+4 teyim. Sankıvalı hareketler yapmadıktan sonra uzanmak oturmak hareketsizlik daha kötü. 🤤 Hem temizlik yapılınca psikolojik olarak da rahatlıyor insan. Hiçbir yerde zerre toz görmek istemiyosun çünkü. Eve bebiş gelck çünkü ona temiz hijyenik bir alan hazırlıyosun:) oh mis ellerimize sağlık🤤😂
Annem bana yukarılara uzanma bebek emzikten çıkar diyo bilimsel karşılığı var mıdır bilmiyorum tabi. Geçeblerde bana da bi gaz geldi mutfak dolaplarını sildim duyunca çok kızdı kendine zulmediyon bebeğe etme bari diye. Ani hareketler yapmak sıkıntılı diyolwr en çok inşallah bir şeyiniz olmaz tabi yine de siz enerjinizi bebeğinize saklayın bence🥰
hukukcuanne_06 evet doğru çok uzanınca göbek bağının zarar görme ihtimali var sanırım emzikten çıkma derken bunu kastetmiş. İşlerimi günlere bölerek yapmaya karar verdim artık ya hem yorulmam hem evim temiz olur
@Denzk valla oturmaktan ıyıdır ıs yapmak kendını oturmaya alıstıran bı ınsanın zamanıda gecmıyor.
Ben hıc durmadım bu zamana kadar hep yaptım cok sukur bı sakıncasınıda gormedım aksıne bebegım ıcın normal dogum yapabılıcegımı soyledıler belkıde bunların faydasını gordum😊
Denzk ben hep bu düşünceyle yapıyorum:) birde doğduktan sonraki süreçte evle uğraşmak yerine zamanımı bebeğime harcarım :) eskisi gbi gelen giden misafir muhabbetleri yok . Olmuş olsa bir de o var çünkü. Gelen olur ev temiz olsun vs derdik😂 ama en çok bebek için ve dağınıklığa toza tahammül edemediğim için:)))
Denzk kolaylıklar diliyorum 🥰
Ben en başından beri hiç yatmadım siz başlarda yatmışsınız yine genel olarak öyle bir yapım var bebek beni hiç engellemedi herkes kızıyor iş yapma diye ama dinlemiyorum ağır kaldırmıyorum ve çok uzantılı hareketler yapmıyorum eşime çektırıyorum kaldıramadığım şeyleri oda çok kızıyor otur diyo ama asla anne tarafıma çekmişim 😃
Sinemmmasya Bende aynıyım herkes kızıyor kaynanam evini temizlicem dedi yok dedim beni istemiyor musun falan diyor aslında alakası yok ben evime biri dokununca temizlik anlamında rahatsız oluyorum kimse benim gibi temizleyemez. Burda okuyorum herkes yatıyor bir ben böyleyim sanıyordum