Mrv135 Haklısınız günde bir iş yapmak beni daha az yorar ben yorulmuyorum ama bebek içerde yoruluyor mu acaba böyle bişey var mı

Klcaysgl ya ben normalde bile temizlik yapmam bu kadar ama hamilelikte ne oldu anlamadım 😂 benim kimsem yok ama olsada bende sizin gibi olurum kimseye bırakmam kendim yaparım

Denzk valla öyle cnm ben neler neler yapiyorum gizli kapakli kocam ve ailem görmeden tehlikeli değilse gebelik devamke 😁

35lavanta Maşallah 39 da bu kadar iş mi 🥰 sanırım iş yapanlar hamlamıyor hep daha rahat geçiriyor hamileliği benim şuan hiç bi yerim ağrımıyor bel ağrım falan yok hiç bunu iş yapmama bağlıyorum

Klcaysgl Benim kocam da çok iş yapar yani sadece ben yapıyorum değil o da yapıyor ama 2 kişi olmamıza rağmen nasıl bu kadar kirleniyor ev aklım almıyor

Denzk bende resmen oturamıyorum sebebi nedir bilmiyorum ama kendimi iş yaparak iyi hissediyorum. Korkuyorum ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum arada soluma yatıyorum dinleniyorum ama tekrar temizlik aşkı geliyor 🤦🏻‍♀️

Bende 2 gündür halı yıkadım kaynanamla bu gün perdeler camlar sildik allaha şükür hic bir sıkıntı yaşamadım aksine hareket etmek daha sağlıklı 😊

Damyavuz Sanırım bu doğum öncesi enerji gibi bişey birilerinden duymuştum vucut kendini tempoya hazırlıyor diye :)

Denzk Yani galiba yoruluyorlar diye duymuştum ama ne kadar iş yapınca yoruluyorlar onu bilmiyorum işte ölçüsü nedir yani o konuda bir fikrim yok.

@Denzk 37 haftalıgım basından berı hıc durmadım cok sukur hıc bı sıkıntıda yasamadım bu zamana kadar esımde ıs yapa yapa dogurucaksın dıyor ama ne yapıyım elımde degıl kımsenın yaptıgı ıcıme sınmez 🤷‍♀️

Ay valla kendimden utandım yorumları görünce 😄 ben 12 de kalkıyorum 1 e kadar kahvaltı. Sonra 5 e kadar netflix. 5 de girip bi yemek yapıyorum o kadar 😄 bi haftadır katlanmayı bekleyen çamaşırlar var 27 yim öyle çok da ağırlaşmadım ama hiç yapasım yok 😫

Mervekrmn bende kimsenin yaptığını beğenmem evime biri dokunsun istemem :) zararlı değildir umarım bebişe. İş yapmayanların ağrısı vs çok oluyormuş bende bişey yok şuan şükür

Padfoot ay boşver canım yat dinlen daha güzel. Doğum öncesi enerji geliyor son haftalarda herkeste yaşanıyormuş ondan dolayı bence sana da son zamanlarda gelir 🌸 ama iş yapmana gerek yok nasıl rahatsan mutluysan öyle

Denzk bende bugün vam sildim çömelerek elle yerleri sildim artık yavaştan açılmalar bailar inşallah 37+4 teyim. Sankıvalı hareketler yapmadıktan sonra uzanmak oturmak hareketsizlik daha kötü. 🤤 Hem temizlik yapılınca psikolojik olarak da rahatlıyor insan. Hiçbir yerde zerre toz görmek istemiyosun çünkü. Eve bebiş gelck çünkü ona temiz hijyenik bir alan hazırlıyosun:) oh mis ellerimize sağlık🤤😂

Annem bana yukarılara uzanma bebek emzikten çıkar diyo bilimsel karşılığı var mıdır bilmiyorum tabi. Geçeblerde bana da bi gaz geldi mutfak dolaplarını sildim duyunca çok kızdı kendine zulmediyon bebeğe etme bari diye. Ani hareketler yapmak sıkıntılı diyolwr en çok inşallah bir şeyiniz olmaz tabi yine de siz enerjinizi bebeğinize saklayın bence🥰

Cinarsmom aaa hiç böyle düşünmemiştim farkında olmadan evi bebişe mi hazırlıyoruz 😍

hukukcuanne_06 evet doğru çok uzanınca göbek bağının zarar görme ihtimali var sanırım emzikten çıkma derken bunu kastetmiş. İşlerimi günlere bölerek yapmaya karar verdim artık ya hem yorulmam hem evim temiz olur