Cansuturk hep ayağım geri giderdi bnmde gitmedn önceki gün uyuyamazdm ama stres daha kötü yapio eğer sızma yoksa korkma demisti doktor doğurama kadar yattm bundaa çok şükür çabuk atlattm sizde inş bidaki kontrole baya bi toparlams olursnz deveci armutu bulursn oda iyi günde 1 tane ye

Lahinnn Benim de suyum fazla mesela her doktora gidişim de doktorum ölçüyor. Özel hastanelerde ki makineler bu sistemi sağlıyor çok rahat canım. Devlette var mı bilmiyorum

Cansuturk İnan ben de çok korkmuştum aşırı paniklemiştim. İnternette de hep olumsuz şeyler yazıyordu. Hiç korktuğum gibi olmadı bol bol su iç düzelir hiç stres yapma

Cansuturk 28.haftamda benimde suyum azalmıştı günde 3 lt su tükettim deveci armudu yedim hergun şuan 32+5 dün kontrolum vardı suyu normale dönmüş dedi doktorum

Cansuturk hafta hafta söylemediler açıkçası sadece 28. Haftada 4 cep toplamı 8 cm olduğunu gördüm ben ama bir çok doktor gördü genelde devlet hastanesine gidiyordum kim denk gelirse ona randevu alıyordum ve hepsi suyumun az olduğunu söylüyordu ama dediğim gibi her gittiğimde cm olarak söylemiyorlardı bana

Buseyllzr vallahi stres stres bu nasıl böyle olacak bilmiyorum. Butun gece dua okudum 3-4 saat herkeside kattım. Allah mucize şifa versin.

Cansuturk amin canım hepimize 🙏 dikkat edince çoğalıyor ama stres yapma suyu çok iç havuc suyu bulamiyorsan günlük 1 tane havuç ye armut ye

Cansuturk hiç yenilenmio su sizarsa bi test var ondn yapınca anlasilio su gibi akintin var mi

Cansuturk o zmn sizmiyordur suyun sızıntı olunca su gibi çamaşırında islaklik oluyo

Deniz0011 bebeğinin hareketleri nasıldı peki salı günü gittim bende suyu az gibi dedi ama rahim uzunluğu vs yeterli dedi ama suyun az şuna buna dikkat et kendine demedi benimde akintim var şuan aslında uzun zamandır o şekilde yeşil akintimla Birlikte su gibi de akiyo özellikle tuvaletten kalktıktan sonra ellerimi falan yıkıyorum akıntım geliyor hemen acaba benimde mi öyle birşey bayram sonrası gel dedi bana da ins o zamana kadar bir sıkıntı olmaz

Cansuturk benimde 33. Haftada azalma.oldu 2 tane ciger gelistirici.vurundum suan 35 haftaligim.bebeginde gelisim geriligi var dediler 35 olmasi gerekirken 29 dediler ama suan cok sukur sadece 10 gun gerilememiz var ve suyum riskliyken suan normal dedi kesenin kendini onarma gibi bi durumu varmis bol bol su icin ben bu surecte gunluk 3 litre su ictim ve havuc suyu tuketin beslenmenize ayriyeten dikkat edin

Cansuturk geçmis olsun canım umarım herşey yoluna girer özel bi test mi yaptın nasıl anladın ben özele gidiyorum gebelik şekeri var diye çok korkuyorum bu durumdan normal muayene de çıkar mı öyle bi sorun olsa

as2121 bol bol su cilek corba ve günde havus cuyu 1 bardaga yakın iciyorum 5-25 bormalmiş benim 11 cıktı sıvım allaha emanet bu mubarek gunlerde allahım korusun