Cansuturk evet doktorum öyle yap dedi bana ben şuan öyle yapıyorum bugün kontrolüm vardı su azlığıyla ilgili bişey demedi

Cansuturk baştan beri takibimi yapan doktorum ultrasonda suyun fazla dedi ve hiçbir açıklama yapmadı eve gelince araştırdım bende çok üzüldüm hemen başka bi doktora randevu aldım 25. Haftamizda oluyor bu olay. Bu doktor da suyumun fazla olmadığını ama sınıra yakın olduğunu söyledi gebelik şekerine bağlı olabilir şeker yüklemesi yapalım dedi yaptık bi sonraki muayeneyi bekliyorum sonuç için tavsiyem internetteki yazıları okumayın ve doktorunuz haric farklı bi doktora daha muayene olun sizde benim gibi aniden hızlı kilo almaya basladiysaniz hergun tatlı yiyorsaniz gebelik sekerinden kaynaklı olabilir

Cansuturk 20 Hafta detaylı ultrasonda suyumun sınırda olduğu ortaya çıkmıştı havuc suyu deveci armudu tükettim suyum artmadı ama erken doğum yaptıracak derecede azalmadı hep sınırda kaldı ve 38+3 te doğum yaptım

Cansuturk bende 34 hatfata akintim vardi doktora soyedim ilaclar yazdi enfeksiyon sandi 36 haftada biraz fazla beyaz akintim oldu dokotora gittim ultrasyon cektiker suyumun sinirda oldugunu soylediler idarirmla akmis onun icin bilmedigimi soyledi 🥲 2-3 saat gec hastaneye gitsem bebek olucekmis acil sezeryana aldilar

Cansuturk 29. Haftamda suyum azalmıştı. 2 hafta boyunca günde 3lt su içtim. 2 bardak da havuç suyu. İki hafta sonra kontrolde düzelmişti.

Cansuturk amin cnm çok zor bisi çok iyi anliyorm seni soluna yat dinlen stres yapmamaya calismak lazım yorma kendinide

dml33 hep sola dogru yatıyorum gün icinde de yatagımdada ama ne bileyim vallahi 3 gğndğr zor günler gecirdim şimdi her dr muaynesınde on kat stres

Cansuturk hep ayağım geri giderdi bnmde gitmedn önceki gün uyuyamazdm ama stres daha kötü yapio eğer sızma yoksa korkma demisti doktor doğurama kadar yattm bundaa çok şükür çabuk atlattm sizde inş bidaki kontrole baya bi toparlams olursnz deveci armutu bulursn oda iyi günde 1 tane ye

Lahinnn Benim de suyum fazla mesela her doktora gidişim de doktorum ölçüyor. Özel hastanelerde ki makineler bu sistemi sağlıyor çok rahat canım. Devlette var mı bilmiyorum

Cansuturk İnan ben de çok korkmuştum aşırı paniklemiştim. İnternette de hep olumsuz şeyler yazıyordu. Hiç korktuğum gibi olmadı bol bol su iç düzelir hiç stres yapma

Cansuturk 28.haftamda benimde suyum azalmıştı günde 3 lt su tükettim deveci armudu yedim hergun şuan 32+5 dün kontrolum vardı suyu normale dönmüş dedi doktorum

Cansuturk hafta hafta söylemediler açıkçası sadece 28. Haftada 4 cep toplamı 8 cm olduğunu gördüm ben ama bir çok doktor gördü genelde devlet hastanesine gidiyordum kim denk gelirse ona randevu alıyordum ve hepsi suyumun az olduğunu söylüyordu ama dediğim gibi her gittiğimde cm olarak söylemiyorlardı bana

Buseyllzr vallahi stres stres bu nasıl böyle olacak bilmiyorum. Butun gece dua okudum 3-4 saat herkeside kattım. Allah mucize şifa versin.

Cansuturk amin canım hepimize 🙏 dikkat edince çoğalıyor ama stres yapma suyu çok iç havuc suyu bulamiyorsan günlük 1 tane havuç ye armut ye