Merhaba arkadaslar bugun 39+4 olduk ozelde takıplıyım gıdıp kontrol oldum
Uzun olduuuyy k bkmayın
Açıklığım yok
Bebek baş assagı duruyor kanala gırmemıs ama pozısyonu ıyı oncekı muayenelerımdede çatın musaıt bebek kanala gırsın bakalım normal gozukuyor hersey dedıydı
Normalde suyum fazlaydı ama asla sorun teskıl etmıyordu gebelık şekerım yok tansıyonum yok ilk bebek kronık rahatsızlıgımız ıkımızınde yok
Bana dedı cuma geldıgınde açılma olmazsa sezeryan yaparız sabah aç karnına gel bende dedım nasıl yanı neden suni denemek ıstıyorum ben belkı acılmam olmasada suni ile açılır ben normal ıstıyorum dddım
Açılman yoksa suni olmaz dedı suyunda azalmış 2 gune yeter bırsey olmaz sen o zamana gel bakalım dedı
Sonra ordan çıktık devlete gıttım suyumun normal oldugunu gunumun daha olduğunu bır hafta sonra gel kontrole bakalım acılman yoksada suni verırız dedı hatta ustune basarak hocam açılmam yoksa olur mu sunı dedım evet dedı pekı sezeryanlık bır durum var mı dedım hayır yok dedı ben bole ıkısı arasında kaldım yanı sezeryan parası cok dıye mı dıyorum yoksa bayram gelıyor doktorum ben gıtmeden dogurayım dedı diye mı sezeryan ıstıyor bılmıyorum
Yoksa devlette acaba ultrason da gozukmuyor mu hersey dıye dusundum suyum falan cok ıyı dedı
Hangısıne inanacagım bılmıyorum
KİME İNANACAĞIMI ŞAŞIRDIM
Kelebekbusra özel hastane doktorlarina doktor demiyorum ben onları esnaf gibi değerlendiriyorum. Esnaf bir malı satmak isterse satar ama süper marketlerde sen seçip gider alırsın kasaya. Özel hastane doktorlarının geneli de seni yönlendirmiyormuş gibi yapar ama bir güzel yönlendirir manipüle eder sulu getirip susuz götürür. Bebeğin iri der çatın dar der en kötüsünü yapar bir anneyi evladı üzerinden korkutur bundan daha aşağılık bir durum olamaz.
Devlet her ne olursa olsun çatın müsaitse normal doğumdan yana .
Arkadaşım 39+2 de açılması olmadan , bebek kanalda olmadan sunı sancıyla doğum yaptı daha 1 hafta oluyor.
Ne zaman bebek riske ,anne riske girerse o zaman sezeryana alıyorlar .
Özel hastaneler çoğunlukla sezeryandan yana gibime geliyor
haklisinesracim yorumun alnından öpüyorum
Kelebekbusra özeller bu konuda kolaya kaçıyor hemen sezeryan istiyor
Ben burda kaç tane post okudum acilmam hiç yoktu suni ile doğurdum diyen …
Bence normal doğum taraftarıysan hemen sezeryani kabul etme
Ayrıca devleti hastanelerindeki cihazlar tabi özele göre geri kalmış ama yine de suyun olup olmadığını vs. Doğru gösterir tabiki. Çünkü kaç tane insanı muayene ediyorlar o cihazlarla
Bence devlet hastanesinin soylediklerine inan ,özel hastaneler parası aynı olsa bile sezeryan destekliyor genelde çünkü çok daha kolay onlar için sezeryan doğum . Günü belli saati belli ,10 dakkika sürüyor bitiyor . Kolay olanı seçiyorlar yani . O doktordan koşarak uzaklaş,muhtemelen doğum anında birşeyleri bahane edip seni sezeryan alacak …
Kelebekbusra bütün doktorları ve hastaneleri eşit tutmak istemem ama ne yazık ki özeller de bu durum mevcut. Beni topa tutanlar olacaktır ama sezaryen kolaylarına geliyor. Benimde başıma aynısı geldi. Sonuç sezaryen oldum. Yani imkanınız varsa bir doktora daha görünün
Kesinlikle özel hastaneler de sezeryan doğum kolaylarina geliyor. Bana 1 ay önceden seni sezeryana alalım dedi düşünün artık. Normal doğum yapmak istiyorum diyince türlü türlü bahaneler 😏😐
haklisinesracim gerçekten ole .. ne eksık ne fazla
Tugceelanaz ya pekı neden bırazdaha beklemedıler onu almıslar bana beklettı devlet ya ondan soruyorum
esn46kyy normal ıstıyorum gerçekten sezeryanı aklıma bıle getırmıyorum
Tubis33 aynen
ikicocuklubiranne bende ondan. Korkuyorum INSAllah olmaz sezeryan
- Düzenlendi
oglusumbenimcanm ya ben gıttıgım gunden berı normal dedım sinir oldum bugun dedıgıne
Kelebekbusra Ben ikinci doktora inanırdım. Devlette takipli bir sürü hamile var. Böyle bir konuda yanılma olmaz.
esn46kyy suyumun ölcumunu ultrason terımıyle bakmak ıstesem hangısı acaba
Bende özele gidiyorum ama doktorumdan çok memnunum. 2.gebeliğim ve bir aksilik olmazsa yine normal doğum olur. Biraz şans meselesi bu konular. Devlete gidersin kötü muamele görürsün, özele gidersin en ala ilgi ile karşılaşırsın. 😊🍀
Kelebekbusra suni normalde neden verilir..dogum baslasin acilma olsun diye.ozeldeki dojtor resmen basindan savmis seni.devlete git bence orda normal dogur
Kelebekbusra devlete inan tabikide dediğin gibi bayramından olacak adam ee parada gelecek tabi sezeryan der bu özel doktorlari yokmu ya insanı sinir ediyorlar 🙄🤷
Kelebekbusra
afı yazar canım