• Doğum
  • KİME İNANACAĞIMI ŞAŞIRDIM

Kelebekbusra

Devlet her ne olursa olsun çatın müsaitse normal doğumdan yana .
Arkadaşım 39+2 de açılması olmadan , bebek kanalda olmadan sunı sancıyla doğum yaptı daha 1 hafta oluyor.
Ne zaman bebek riske ,anne riske girerse o zaman sezeryana alıyorlar .
Özel hastaneler çoğunlukla sezeryandan yana gibime geliyor

Kelebekbusra özeller bu konuda kolaya kaçıyor hemen sezeryan istiyor
    Ben burda kaç tane post okudum acilmam hiç yoktu suni ile doğurdum diyen …
    Bence normal doğum taraftarıysan hemen sezeryani kabul etme
    Ayrıca devleti hastanelerindeki cihazlar tabi özele göre geri kalmış ama yine de suyun olup olmadığını vs. Doğru gösterir tabiki. Çünkü kaç tane insanı muayene ediyorlar o cihazlarla

Bence devlet hastanesinin soylediklerine inan ,özel hastaneler parası aynı olsa bile sezeryan destekliyor genelde çünkü çok daha kolay onlar için sezeryan doğum . Günü belli saati belli ,10 dakkika sürüyor bitiyor . Kolay olanı seçiyorlar yani . O doktordan koşarak uzaklaş,muhtemelen doğum anında birşeyleri bahane edip seni sezeryan alacak …

Kelebekbusra bütün doktorları ve hastaneleri eşit tutmak istemem ama ne yazık ki özeller de bu durum mevcut. Beni topa tutanlar olacaktır ama sezaryen kolaylarına geliyor. Benimde başıma aynısı geldi. Sonuç sezaryen oldum. Yani imkanınız varsa bir doktora daha görünün

Kesinlikle özel hastaneler de sezeryan doğum kolaylarina geliyor. Bana 1 ay önceden seni sezeryana alalım dedi düşünün artık. Normal doğum yapmak istiyorum diyince türlü türlü bahaneler 😏😐

Bende özele gidiyorum ama doktorumdan çok memnunum. 2.gebeliğim ve bir aksilik olmazsa yine normal doğum olur. Biraz şans meselesi bu konular. Devlete gidersin kötü muamele görürsün, özele gidersin en ala ilgi ile karşılaşırsın. 😊🍀

Kelebekbusra suni normalde neden verilir..dogum baslasin acilma olsun diye.ozeldeki dojtor resmen basindan savmis seni.devlete git bence orda normal dogur

Kelebekbusra devlete inan tabikide dediğin gibi bayramından olacak adam ee parada gelecek tabi sezeryan der bu özel doktorlari yokmu ya insanı sinir ediyorlar 🙄🤷

Kelebekbusra normalde devlet 41 e kadar bazen 40 a kadar beklerler öncelik her zaman normal dogumdur devlette tabi ki sezeryan oluyor ama sizin dediğiniz gibi açıklık yok sezeryan olmaz benim de aynı sizin gibiydi 41. Hafta da suyum geldi suni aldım öyle doğurdum aynısı 40. Hafta da arkadaşımın başına geldi suyu geldi direk sezeryana aldılar bebek enfeksiyon kapar diye ayriyeten sezeryan parası ekstra yatak ücreti parası vs aldılar yani özeller biraz sezeryan yanlısı geldi bana bir de bayram doktor aradan çıkarayim dedi sanki