nmtock41 Angels21 ilk 17de 2 kere hissettim sonra ara ara hissetmeye başladım 24den sonra da güçlü hissetmeye başladım bazen çok hareketli diyorum 😅🙏🏼29+4deyim
Eeeyyyllluuulll Angels21 çok garip ama 9. haftada göbek deliğimde titreşim hissettim. O titreşimler giderek arttı artı ve tekmelere dönüştü. 18. Haftada başladı tekmeler. Bence pek kilolu olmayan anneler hareketli bebekleri çok erken hissediyor
tuananinannesi22 Birgul düzenli bir şekildemiydi acaba 22 23 haftalarında her gün mutlaka hissediyomuydunuz
Birgul tuananinannesi22 bazen cok az hissediyodum o haftalarda bütün gün hissetmiyodum özellikle kendim hareket ederken.
Ecceee 3babymom benim de plasentam önde, yani başlarda rahim ağzına yakındı şimdi yukarı çıkmaya başlamış ve önde yerleşmiş ama 19dan beri çok net hissediyorum hareketlerini..illa hissedemezsiniz diye bi kural yok belki daha az olur ama olur
RabiaNur2 Ecceee bnımde plesanta rahmın ustundeymiş 15 + 5 haftalıgım peki yukarı cıkarmı doktorun bu konu hakkında bişey soyledımı ?
Minigebe Kbraydin nabız gibi biz nasıl hickiriyorsak ayni ama ses yok saniyelik aralıklarla göbeğim hareket ediyor 😄