Taricat Umay255 yaaaa yerim ben onuuu ne güzel Rabbim sabrinin karşılığını vermisss🤭 amin bebegimmm amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤️
Delal_dal12 Taricat hayır bana hiç öyle söylenmedi normal yutuyorum emilmesimi gerek cok kötüyüm dört gündür hiç bir şekilde ağzıma yemek girmemiş krakerle ve serumla duruyorum
Taricat zeynepdurunun_annesi oyyy topraaaam demek peridedensin 😍😍😂😂 çok sağol kuzum benim aminn❤️❤️❤️
Taricat Kayralianne masaAllah minnağaa 😍 aynı kaderi paylaşıyoruz seninle 😂 insAllah ogullarimiz da alışma sürecini sorunsuz bir şekilde atlatır 🤲🏻
Taricat Ilkler hiçbir fikrim yok bu konuda ilk gebeligimde de böyle bir test olduğundan haberim yoktu
Taricat ldyarse onzyd bulantı hapı var onu doktoruna danış izin verirse kullan kuzum çok etkili . Sağlıkla gelsin yavrunn😍
Taricat Fprtkl Ahh annelik demek zorluklarla mücadele demek 🤭🤭Allah yardımcınız olsun . Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrunuza. 😍
NFK54 Düşükten sonra ilk gebeliğim 5+6 dayım aşırı mide yanması bulantım var iştahım yok yorgunum halsizim yemek hayal etmesem bile tiksiniyorum öğürme geliyor 🤦🏼♀️
Yesimatko NFK54 dün komşumdan bulantı bilekliği aldım deniyorum acaba faydası olur mu bilmiyorum hiç duydun mu denene bilir bence bide miden bulansada çubuk krakeri dene bende çok bulantı yaşıyorum acillerdeyim hergün
eliffs95 Taricat MaşaAllah Rabbim sağlıkla ilerlemesini ve kucagımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻 Bende 6 haftalık hamileyim Allah’a çokşükür ilk gebeliğim akşamları bulantı kansızlık dışında iyiyim çokşükür 😊😊
Yesimatko Anneee-68 canım son regli tarihin nedir acaba doktor kafamı karıştırdı 6+4 gün şuan doktorun en son söylediğine göre ama bir önceki muayenede söylediğine görede 6+6 sorduğumdada bu farkı çocuk günü gününe gün almaz dedi ilk defa duydum benimde ilk gebeliğim
Anneee-68 Yesimatko bende bu gün kalp atışını duymak için gitmiştim çok şükür duyduk doktor 6+6 olarak gözüküyo bir iki günlük fark olur dedi
ftmdyn22 sayre Taricat ilk gebeliğim 5.haftaya giricem herhangi bir bulantı yaşamadım ☺️Göğüslerim ve kasıklarım çok ağrıyor sadece🙈
Haticbr Taricat bende ogreneli yeni oluyo programa göre 4 +6 henüz kontrole gıtmedim bu hafta inş gidıcem
NFK54 Yesimatko AA hiç duymadım ama bir araştırayım bakayım gerçekten daha başlangıç çok ama çok ihtiyacım var çubuk kraker salatalık ılık süt meyve naneli sakız şeker işe yaramıyor canım çıldırmak üzereyim 😮💨🤦🏼♀️ Sen kaçıncı haftandasın 🙈
N_A_Z_L_I_M 1prenses2prensyenigebe Ayyyy canım benim 🙈Benimde 4. Gebeliğim bütün yorumları okudum dedim ki herhalde birtek ben varım 4.hamile.Kader arkadaşım benim bebeğim de 10 aylık 🥰
1prenses2prensyenigebe N_A_Z_L_I_M çok sevindim valla bende tekim diye üzülüyodum iyi hissettim gerçekten yalnız değilim artık 😊
elifmtl 15ysr11 yaa ne kadar güzel 🥰 iki hafta sonra gelirsin demişti bayramdan sonraya gideriz artık 🙂