Deletedmom727271 ebru2871 öncelik sağlıkla gelsin tabi bebeğinize bağlı nasıl gelmek isterse gönlünüzden geçen olsun 😊
AlyaUrasmoms ebru2871 Aylar geçti; son 7 gün geçmiyor valla 😂 Her yalancı sancıyı geliyor mu acaba diye düşünmek ayrı bir şey zaten 😂 Geceleri gram uyku uyuyamıyorum sabaha kadar ayaktayım 🥴
ebru2871 Tgcbyrm Bakalım ne zaman gelmek isteyecek benim ki de erken gelir diye düşünüyorum anasına çektiyse sabırsız olur kızım
pusatmom35 ebru2871 benimki yüzünü hic saklamadi aslında ama ben 23.haftada doktorumu değiştirip renkli ultrason kullanan bir doktora gittim ilk o zaman gördüm oğlumun yüzünü. Diğerleri hep siyah ultrason dan belli olmuyordu
ebru2871 Hazalkaralar düzensiz kasılmalar mı 33. haftada başladı ben de 27.haftada olmaya başladı artık kasılmaysa eğer kızım bi yere toplanıp kalıyor
ebru2871 Minnak-annesi_ Herkesin korktuğu stres olduğu bir süreç vardır benim ablalarımdan 1′i sezaryan diğeri normal doğum yaptı ikisininde doğumdan önce ve sonra yanındaydım o yüzden sezaryandan korkuyorum ama hangi şekilde olursa olsun sağlıklı gelmeleri herşeyden önemli
ebru2871 pusatmom35 Anladım bizim ki iç tarafa dönük sadece kulak ve yanak görebildik göstermedi bakalım doğuma kadar gösterirmi
ebru2871 AlyaUrasmoms şimdi uyu son günler bebiş doğduğunda uyumazsın çünkü 9 ay karnında taşıdığını gözünün önünden ayıramazsın ben sanırım ilk gece kızımı izlemekten uyuyamam🤭🤭