Mutluhatun ebru2871 ayy benimde son 77💙 Oğlum oluyor ilk gebeliğim süreç nasıl ilerleyecek çok merak ediyorum 😍
ebru2871 Mutluhatun bende çok merak ediyorum nasıl olucak yalancı kasılmalar başladı kasık ağrısı var bu şekilde oldukca daha çok düşünüyorum
ebru2871 papatya56 biz ne istersek isteyelim onların nasıl gelmek istediği önemli bizi yöneten onlar artık
Ccaannsseell ebru2871 son 7 günüm kaldı. Sezeryan olacağım. Çok heyecanlıyım zaman daraldıkça heyecanım en üst seviyelere çıkıyor 😍 ve 9 ay gectide şu son 7 gün geçmiyor gibi 😂🥰
ebru2871 Ccaannsseell Sağlıkla kucağına al az kalmış 9 ay geçerde son günler sanki 1 günü 1 aya eş gibi gelir saatler dahi sanki durur
Asfgghjjcansu12 ebru2871 şükürler olsun hepimiz evlatlarımızı kucağımıza sağlıklı alırız inşallah 🙏🏻🙏🏻 9 ay geçti de 7 gün geçmiyor 😁
ebru2871 AlyaUrasmoms şimdi uyu son günler bebiş doğduğunda uyumazsın çünkü 9 ay karnında taşıdığını gözünün önünden ayıramazsın ben sanırım ilk gece kızımı izlemekten uyuyamam🤭🤭
ebru2871 pusatmom35 Anladım bizim ki iç tarafa dönük sadece kulak ve yanak görebildik göstermedi bakalım doğuma kadar gösterirmi
pusatmom35 ebru2871 gösterir inşallah doktor hep karnın tok ve tatlı yemiş olarak gel diyor sende bir dene
ebru2871 Minnak-annesi_ Herkesin korktuğu stres olduğu bir süreç vardır benim ablalarımdan 1′i sezaryan diğeri normal doğum yaptı ikisininde doğumdan önce ve sonra yanındaydım o yüzden sezaryandan korkuyorum ama hangi şekilde olursa olsun sağlıklı gelmeleri herşeyden önemli
ebru2871 Hazalkaralar düzensiz kasılmalar mı 33. haftada başladı ben de 27.haftada olmaya başladı artık kasılmaysa eğer kızım bi yere toplanıp kalıyor