sengulmehmet Benim eşim kıbrısta asker şafağımız 280 bugün hamile olduğumu öğrendim ikimizde uyuyamıyoruz heycandan sizde durumlar nasıl?☺
SeNeM sengulmehmet yaaa😍 umarım eşine de bebeğine de sağlıkla kavuşursun. İki taraflı şafak sayıcaksın Allah yardımcın olsun 🙏🏻
pamuksekerinannesi sengulmehmet Allah kavuştursun İnşalllahhh🙏 Kıyamam ya bende ilk öğrendiğimde yazlıktaydım eşimde istanbuldaydı bizde uyuyamamıştık...
1PrensAnnesi sengulmehmet ayy allah kavuştursun inş her ikisinede 😍 ne zor iki taraflı şafak saymak rabbim sabrını artırsn
sengulmehmet pamuksekerinannesi allah razı olsun🙏☺ dayanamadı zaten hemen izin kullancam diyor Allah hayırlısıyla birlikte kucağımıza almayı nasip eder inşallah♥
Zeynocemre pamuksekerinannesi SunaHakanKaraman doktorum hersey olabilir dedi o yüzden kafama taktım biraz
sengulmehmet [bilinmeyen] ay o daha zor tabi sen daha çok haklısın ben 1 sene görmücem sonra hep göürücem allah izin verirse🤗
sengulmehmet 1PrensAnnesi Hem de çok zor ama allah sabrını veriyor ikiside sağ salim yanımda olur inşalah 🙏♥
sengulmehmet Nursem Doğru diyorsun eşimde çok zorlanıyor uyuyamıyorum diyor heycandan sürekli aklımda o geleceği zaman brn doğum yapmış olucam
Nursem sengulmehmet ben yanındayım Allahtan eşimin ama neresinden tutarsan tut zor bu askerlik. Asker beklesen ona gurbet, asker eşi olsan arada eşine ailene hep gurbet. Hiç bozma moralini sayılı gün çabuk geçer Allahın izniyle canım 🙏🏻😍
B-1 ![](sengulmehmet Ugurbocegim canım foto ekleyemedim biz aktardan almıştık fiyatı 40 lira falan ama eczanelerde varmı bilmiyorum internettende araştırabilirsin