Darkess evet insülin direncim vardı 3 senedie ilac kullaniyorum bir faydasını görmedim ama kisa bir süre sonra diyete spora başladım 16 kilo verdim sekerim duzene girdi suan iyi

Adalina09 iste canım benim en büyük sıkıntım kistim olduğu için doktorlar igne olsun yumurtlama ilaci olsun veremiyorlar

annesinin_beybisi canım ben evlenir evlenmez hamile kaldım sonra düşük oldu 16. Haftada derken baya olmadi doktora gittik eşimle bana sorun yok dedi ve 21 günlük kullanılan yarısı beyaz yarışı kahverengi bi ilaç verdi 3 ay kullandım 10 kilo aldım derken sonrasında kilo ver pcos var dedi bende ilaçların kilo yaptığını söyledim tartıştık doktorla derken peşine arkadaşım soğan kuru önerdi adetten 10 gün sonra içmeye başladım bir hafta ikinci hafta aralıklı içtim çünkü çok midemi bulandırdı o ay yoğun bi adet dönemi geçirdim sonraki ay gebe kaldım tabi o ara haftada 3 kez ilişki ve ovulosyon günü takibi de yapiyordum

annesinin_beybisi canım eğer eşin baktırmadıysa mutlaka spermiogram bakılsın bence. pco da eşte de değer düşüklüğü veya farklı bi sorun varsa şans iyice azalıyor benim de pco vardı ama adetlerim bi uzun zmandır düzenliydi ama eşimde de sorun olduğu için olmadı bi türlü direk tüp bebek yaptırdık ve ilk denemede elhamdulillah hamileyim Rabbim tez vakitte sana yaşatsın inşallah o kadar beklerdim dilerdim ki hamileler bana da dua etse de benim de evladım olsa diye şimdi hergün mutlaka bu hasreti çekenlere duacıyım 💜💜💜

annesinin_beybisi bende bi 6 ay denedim pco vardı bende ama bana doktorum letu +çatlatma iğnesi verdi ilk ay olmadı gebelik ikincisinde tutmuştu ama o ay ekstra menapur iğne de kullanmıştım yumurtalarım tam büyümemişti çünkü o şekilde tuttu çok şükür

Merhaba bende pcosum ve sizler gibi hamile kalabilmek için çabaladım belki yararı dokunur diye yazmak istedim ben klomen-progestan-çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bir yıl boyunca fakat kalamadım daha sonra eşim çakşır suyu içti ve o ay ikizlere hamile kaldım tavsiye ediyorum çünkü pcodaki sıkıntı yumurta yetişmemesi ve çatlamaması bunlar ilaçlarla sağlandığı taktirde olmuyorsa eşinizinde takviye alması gerekiyor olabilir biz çakşır suyunu çok duyduk ve gerçekten bizde işe yaradı benden sonra yine bir arkdaşımda hamile kaldı aynı yolla sorunuz olursa cevaplarım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

B-1 nerelerden alınıyor canım bu örnek bi resim varsa bakabilir miyim ne işe yarıyor tam olarak

• B-1 bunu yanıtladı.

B-1 canım nasıl kullanıyorsunuz anlatırmısın? Ne kadar içiyo eşin. Neye karıstırıyormu sade mi içiyor bıde sız kac ayda etkısını gordunuz bı ay kullanıp dıger aya mı etkısı oldu aynı aya etkı ettımı? Rabbım evladı olanlara saglıklı ömür ,olmayanlara evlat nasıp etsın ınsallah🙏🏻

• B-1 bunu yanıtladı.
        • B-1 bunu beğendi.

Pco da en önemli kriter kilo vermek. Ben ilk maydanoz kürü yaptım sonra soğan kürü yaptım soğan kürü den sonra testere dişli aslan pencesi kürünü yaptım hayıt ile beraber ve 85 kilodan 54 kiloya düşürdü beni kürler,
          Banyoda sıcak su yaptım içine ebegümeci attım sadece ve üzerinde 1 saat kadar oturdum 3 gün yaptım ve sonra hamile kaldım 10 yıllık evliyim 10 yılmızda gebe kaldım rabbim in rahmeti ile.. Bol bol dua ettim birde.

Esrakavak canım öncelikle eşim kullanmaya yumurtlama dönemimden yaklaşık 20 gün kadar önce başladı tedaviyi doktor eşliğinde gördüğüm için yumurtlama tarihlerini değerlendirdik ve o ay tuttu şu şekilde kullandık Aç karna sabah akşam bir çay bardağının 4/1 ine çakşır suyu geri kalanına normal içme suyu olarak içti ve aynı zamanda sabah akşam keçi boynuzu özüde bir kaşık yedi sen tedavi ile yumurtluyor ve yumurtan çatılıyorsa eşin mutlaka denesin inşallah sizde faydasını görürsünüz ☺️

![](sengulmehmet

Ugurbocegim canım foto ekleyemedim biz aktardan almıştık fiyatı 40 lira falan ama eczanelerde varmı bilmiyorum internettende araştırabilirsin

B-1 canım 2 ay klomen tedası gordum yumurtalarım gelısıyor ve catlıyor ama gebelık olusmadı kecı boynuzu pekmezi yıyor eşim bu ayda çakşır suyuna başladık ınsallah bızde etkısını görürüz

B-1 merhabalar bende sizin gibi aynı tedavileri uyguladım uzun bir süredir bu aşamalardayım bana yardımcı olur musunuz umut oldunuz resmen çaksır suyunu nasıl kullandınız ne yapmalıyız tavsiye verirseniz memnun olurum

• B-1 bunu yanıtladı.
              7 gün sonra

Pcoylayasam merhaba yeni gördüm yorumunuzu şöyle anlatıyım eşim çakşır suyunu günde iki kez aç karna çay bardağının 4/1 ine çakşır suyu kalanı su yaparak kullandı ve iki kezde birer tatlı kaşığı keçiboynuzu özü bunları yapmaya yumurtlamadan yaklaşık bir ay önce başlasın bence sizde yumurta takibi yaptırın ve yumurtladğınız dönemi gün aşırı değilde hergün olarak değerlendirin biliyorum zor ama biz bunu denediğimiz içinde bence yararı oldu inşallah yararını görürsünüz allahım isteyen herkese versin ve umudun hep olsun bende çok aylar negatifle sonlandırdım ama inan hiç umudumu kesmedim olucağına inan herşey bir sebeptir tabiki tedaviler çok önemli ama Allah ol diyince oluveriyor 🙏