Efemom2 Mercimek1234567 dene bakalm şansını bi bende gidicem detaylıya kadr işte ya aslnda gizleme yada pozisyon sorunuda yok ama doktor kesin demiyo degişrmi bu saatten sonra onuda bilmiyrm 19nisanada çok bar daha
Tugbashn Bulantilar bitti sayilir 2.trimestre hamileligin balayi diyorlar sanirim dogru detayli ultrason yaptirdim bi kac haftaya bel agrilari ve mide yanmalari baslar sanirim bu gunlerin tadi cikarmak lazim
hunilimom uraz_ve_annesi- doktorum 22. Hafta da yaptır dedi bakalim hangisinde yer varsa ki ilk kızım de 20. Hafta da gittim çok küçük du tekrar gitmiştim simdi aynısı olmasın diye gec gidicem
hunilimom gamzeminaaa hala doktor arıyorum karar veremedim hangi doktor daha uzun bakıyor detaylı inceliyor
gamzeminaaa Benimde 8 Nisan. Bugün gittik gördük fıstığı ❣️ çok hareketli dedi. İyi gidiyor şimdilik. Zor günler bitti .
Cano26 gamzeminaaa 4 nisanda detaylıya gireceğim çok şükür bir sıkıntımız yoktu ama dünden beri beynim yanmıl durumda bebeğimin bağırsağında parlaklık göründü istersen karnından sıvı alalım dediler oda riskli istemedim ama ne olacak ne bitecek bilmiyorum 😢
Merve3351 Cano26 benim 11 haftalıktan söyledi doktor biraz araştırdım erkek bebeklerinde olabiliyormuş genelde ama korkulacak bişey değil diye biliyorum İnşAllah ilerleyen haftalarda normale döner
Ceylincal gamzeminaaa Çok şükür hiç bir sorun olmadan geçiyor bu günler 🙏🏻 22 haftalığız şuan nisanın 11 12 sinde gidicem. Detaylı ultrason hakkında bişey konuşmadık daha doktorumla 😏
didnr_ gamzeminaaa randevuları dolu olduğu için beklemedeyim 18+6 olduk 24 haftaya kadad yapılıyomuş sanırsam
Cano26 gamzeminaaa normal usg de doktorum gördü iki gün önce detaylı usg girdim haftam küçük olduğu için kabataslak baktı dr oda gördü amniyosentez yapalım istersen dedi okuyorum iki gündür herkes bağırsakta tek başına parlaklık korkulacak bişey değil diyor ama dr öyle bişey demedi 😔