Merve3351 Cano26 benim 11 haftalıktan söyledi doktor biraz araştırdım erkek bebeklerinde olabiliyormuş genelde ama korkulacak bişey değil diye biliyorum İnşAllah ilerleyen haftalarda normale döner
Merve3351 Bende 22 nisan da gideceğim detaylıya ,enfeksiyonum var hala su içemiyorum çok oda etkiliyor tabi bu Demir ilacı da 🙄ilk doğumum sezeryan olduğu eşi öndeydi ve hep bi sancı oluyordu O bi tık hafifledi bakalım
Sehenz Mercimek1234567 tek olmadığımı biliyordum 😂😂 ben de haftaya cumartesi gidicem detaylıya artık çevrem inanmıyor biliyosunda söylemiyormusun baskısı yapıyolar keşke bilsem ben de 😅
imzabirannee Behiye89 evet umarım hayırlı ve sağlıklı haberler alırız 3 gün kaldı çok merak ediyorum ♥️
Brc_happy merhaba ben özellikle bir şey merak ediyorum 🥰 benimde Ağustos’ta doğum olacak kısmetse🙏🏻 Doğumdan sonra bebişe yarım kollu zıbın üzerine uzun kollu bir tulum giydirip örtüye sarıyorlar değil mi ? Yani sormamın amacı Ağustos’ta doğum olacağı için şu 10 lu yada 5 Li takımdan ona göre alayım gereksiz fazla bi şey almak istemiyorum 🤔🌸
linsmea Brc_happy yani verdiğiniz kıyafete göre değişir ama ben bir beşli bi 10lu takım aldım çünkü altına kaçırma falan oluyormuş. Gece üst değiştirme gerekebilir hem zaten eve geçince de giyer diye oyle aldım diğerlerini yenidoğan değil de daha çok 3 aylık aldım. 🌸
Zeyfat17 gamzeminaaa baş ağrılarım vardı 5. Aya girince geçti kendiliğinden şükür Bem de 11 inde detaylıya gidicem💙
linsmea gamzeminaaa detaylıya girdik, çok şükür bir sıkıntı yok denildi. Hareketleri epey belirginleşti benim. 😂 ve çok acıkıyorum açlık kan şekerim düşük çıktı 😊
linsmea gamzeminaaa yani ben ucuz bir şey aldım sade, 300 liralar vermedim tabi 300 lira falan verene kadar daha işe yarar parça parça almak istenirse daha mantıklı 🧐😌
linsmea Brc_happy 10lu ve 5li takım yenidoğan olduğundan birkaç yenidoğan zıbın daha alacağım diğerleri 3-6 ay çünkü çok hızlı büyüyorlarmış normal şartlarda 😇
Aysh89 Ağustos 15 20 arası doğum bekleniyor dedi doktorum bazen baş ağrısı oluyor birde fazla iş yapınca bel ağrısı oluyor şükür başka sıkıntım yok haftaya randevumuz var 3 boyutlu için gün verecek 21 haftalığız kısmi bi kaç eşya aldık ama eksiğimiz var daha yavaş yavaş tamamlayacağız yurt dışında yaşıyorum eşim Türkiye den de alışveriş yapacak ikimizde çalışıyoruz iznimiz yok henüz mecbur doğuma 1 kala biter inşallah herşey 2 hafta önce izne çıkacağım