Efemom2 gamzeminaaa 19nisana randevu aldım 21+4 olmuş olucaz o zaman 🙏 henüz alışverişe başlamadö düzgn çünkü cinsiyetimz hala kesinleşmedi 🥲
Efemom2 Mercimek1234567 12de ikiliye gittigim doktor %51 erkek dedi 14de kendi doktorum erkege benziyo ama daha erken dedi 18de gittim gene erkek büyük ihtimal alışveriş için detaylıyı bekle dedi perşembe günü tekrar gidicem bakalm kesin bişey dicekmi demezse detaylıyo beklicem artk 🥲 Size bulundumu tahminde
Mercimek1234567 Efemom2 Ben 13+4 gittim gostermiyo dediler 16+3de gittm pozisyonu uygun degil bacaklarini acmiyo dediler smdi 18+4oldum dahaca gitmedim detaylida ogrenirsin buyuk olasilikla demislerdi 19nisanda detayliya gircem ama su siralarda bikere daha sansimi denemeye giderim herhalde.
hunilimom gamzeminaaa ben daha randevu almadım 😂 neyi bekliyorum bilmiyorum 19 haftalığım doktorum 3-4 doktor önerdi hastaneleri arayıp fiyat bilgisi alıp ona göre karar vericez
uraz_ve_annesi- hunilimom çok geçirmeyin bazı doktorlar 20. Haftadan sonra yapmıyorlar detaylıyı ki randevu almakta özel de olsa zor olabiliyor ☺️
uraz_ve_annesi- Ben pazartesi gireceğim detaylıca aşırı heyecanlıyım merakla bekliyorum oğluşum görmeyi ama endişemde var bir şey çıkarsa diye bakalım inşallah sağlıkla gelir kucağımıza 🌸
hunilimom uraz_ve_annesi- doktorum 22. Hafta da yaptır dedi bakalim hangisinde yer varsa ki ilk kızım de 20. Hafta da gittim çok küçük du tekrar gitmiştim simdi aynısı olmasın diye gec gidicem
Efemom2 Mercimek1234567 dene bakalm şansını bi bende gidicem detaylıya kadr işte ya aslnda gizleme yada pozisyon sorunuda yok ama doktor kesin demiyo degişrmi bu saatten sonra onuda bilmiyrm 19nisanada çok bar daha
Sehenz Mercimek1234567 tek olmadığımı biliyordum 😂😂 ben de haftaya cumartesi gidicem detaylıya artık çevrem inanmıyor biliyosunda söylemiyormusun baskısı yapıyolar keşke bilsem ben de 😅
Tugbashn Bulantilar bitti sayilir 2.trimestre hamileligin balayi diyorlar sanirim dogru detayli ultrason yaptirdim bi kac haftaya bel agrilari ve mide yanmalari baslar sanirim bu gunlerin tadi cikarmak lazim
hunilimom gamzeminaaa hala doktor arıyorum karar veremedim hangi doktor daha uzun bakıyor detaylı inceliyor
gamzeminaaa Benimde 8 Nisan. Bugün gittik gördük fıstığı ❣️ çok hareketli dedi. İyi gidiyor şimdilik. Zor günler bitti .