Sinoooom bizimde böyle canim 33 haftalik olduk aşırı hareketli uyaniyorum uykumdan resmen

Sinoooom benim de kasıklarım yerinden çıkacak gibi oluyor çok hareketli maşallah 🧿 gece uykusu nedir unutum artık gece 2 buçuk ta kalkıyorum daha uyku yok

Tubikayra hadi bakalım azdan az çoktan çok gidermiş 😬 az kaldı cidden ama bu günler dw geçmiyor 🤷🏻‍♀️

Melllltemm benim oğlan asla gitmiyor karnımın önünden sürekli top gibiyiz yan yatınca bu sefer oraya baskı verip kaldırıyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Sinoooom ahaha bu zamana kadar göz açıp kapayana kadar geldik de bundan sonrasi da zor gececek gibi ama korktukca da geciyor gibi bilemedim ya ben 😂😂

@BusRaa20 ben 32haftadayim amma4-5gundur benim bebegin haraketleri zayif geceler bazen iyi oluyor sagadogru uyudugumda(((

@"BusRaa20″kiz. 28-30haftada cok haraketliydi((simdi cok az.geceleri haraketleniyo amma onceki kadar sert degil

Sinoooom 34. haftama girdim bende bugun durum dahada fazlalasiyor uykusuzluk ve elbette sigamiyorlar icimize resmen 🤦🏼‍♀️ve artik gunduzleri uykuyla gece iste uyaniklikla geciyormis bu haftalarda zaman ❤️