Bende 33+2 deyim bazen biri sol yanıma cimcik atmış gibi oluyor irkiliyorum bazen top gibi oluyor bir tarafimda bazende sanki ayağa kalkip geriliyor🤣 bu durum hem çok hoşuma gidiyor hem de rahatsız ediyor artık uykum kaçıveriyor geceleri 🙄
33 hafta 💃💃
Sinoooom benim de kasıklarım yerinden çıkacak gibi oluyor çok hareketli maşallah 🧿 gece uykusu nedir unutum artık gece 2 buçuk ta kalkıyorum daha uyku yok
Melllltemm benim oğlan asla gitmiyor karnımın önünden sürekli top gibiyiz yan yatınca bu sefer oraya baskı verip kaldırıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
anneveikibebekli benim oğlan da makat duruyor geceleri tuvaletim geldi sanıyorum ama oğlan baskı yapıyormuş 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@BusRaa20 ben 32haftadayim amma4-5gundur benim bebegin haraketleri zayif geceler bazen iyi oluyor sagadogru uyudugumda(((
Dilaraqurban cinsiyeti ney canım gunduzleri nasil bide hareketleri belki gece uyuyodur
Sinoooom benim ki de erkek erkek çocukları daha hareketli
Oluyormuş galiba doktor öyle demişti
@"BusRaa20″kiz. 28-30haftada cok haraketliydi((simdi cok az.geceleri haraketleniyo amma onceki kadar sert degil
@BusRaa20 kiz.28-30haftada cok haraketliydi.sert hatta.amma simdi geceleri biraz haraketli amma sert degil