Bir gün soers bizde 33 olucaz malesef bende çok uykusuz kalıyorum geceleri gündüzleri de misil misilizz doğunca da böyle olursa yandık diyorum az kaldı yolun sonuna kızlar az daha sabr

Bende 33+2 deyim bazen biri sol yanıma cimcik atmış gibi oluyor irkiliyorum bazen top gibi oluyor bir tarafimda bazende sanki ayağa kalkip geriliyor🤣 bu durum hem çok hoşuma gidiyor hem de rahatsız ediyor artık uykum kaçıveriyor geceleri 🙄

Sinoooom bizimde böyle canim 33 haftalik olduk aşırı hareketli uyaniyorum uykumdan resmen

Sinoooom benim de kasıklarım yerinden çıkacak gibi oluyor çok hareketli maşallah 🧿 gece uykusu nedir unutum artık gece 2 buçuk ta kalkıyorum daha uyku yok

Tubikayra hadi bakalım azdan az çoktan çok gidermiş 😬 az kaldı cidden ama bu günler dw geçmiyor 🤷🏻‍♀️

Melllltemm benim oğlan asla gitmiyor karnımın önünden sürekli top gibiyiz yan yatınca bu sefer oraya baskı verip kaldırıyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Sinoooom ahaha bu zamana kadar göz açıp kapayana kadar geldik de bundan sonrasi da zor gececek gibi ama korktukca da geciyor gibi bilemedim ya ben 😂😂

@BusRaa20 ben 32haftadayim amma4-5gundur benim bebegin haraketleri zayif geceler bazen iyi oluyor sagadogru uyudugumda(((

@"BusRaa20″kiz. 28-30haftada cok haraketliydi((simdi cok az.geceleri haraketleniyo amma onceki kadar sert degil

Sinoooom 34. haftama girdim bende bugun durum dahada fazlalasiyor uykusuzluk ve elbette sigamiyorlar icimize resmen 🤦🏼‍♀️ve artik gunduzleri uykuyla gece iste uyaniklikla geciyormis bu haftalarda zaman ❤️