Fatmapekesen Deryayvz 4 düncü kızım ❤ ilkim vefat etti çok şükür ki ikisi hayatta tahmin dedi ama kızdır diyorum kismet oğlum olcak inanci yok 😊sağlıklı olsunlarda🤰🎈
Zeh123-ra Fatmapekesen benimde 3 ÇÜ banada kıza benziyor dedi iki kızımda var kısmet tabiiki ama bende erkek olmasını çok isterim Allah gönlümuze göre versin isallah
Deryayvz Deryayvz aynen sağlıklı olsunda bize yeter yeni mi öğrendiniz cinsiyeti? Çünkü ben 12 haftalıktı öğrendim de büyük ihtimalle kız olabilir geç gösteriyormuş kızlar 😊
Aselimm23 Yamur12345 27 Kasım son adet fakat gem döllenme olduğu için 31 ağustosta doğum inşALLAH ALLAH nasip ederse
aslhansrc1 didnr_ didnr_ merhaba benimde 15 kasım sat. / 22 agustos inş. Dogum cinsiyetiniz belli mi ?
Busrazynp BeyzaF benimde 29 ekim ama doğum 16 Ağustos görünüyor ultrasonda. Geç döllenme olabilir dedi doktorum. Biraz geriden geliyor bebetom 😌
Gozde42 MerveAknc benim de aynı kızım olacak ama 29 temmuz da yazıyo ultrason kağıdında hayırlısı olsun inşallah ☺️
Selimkemalinannesi Yamur12345 benim son adet tarihim 18 kasım kaç Ağustos gibi doğururum şuan 18+0 dayım
Princessmami Yamur12345 15 agustosa denk geliyor ama sezeryan olacagm için agustos ilk haftaları olablir 🥰
Bebekko34 Son adetim 2 aralık agustos sonu eylül bası gibi dedi dr Rabbim eli ayağı düzgün sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin , tüm isteyenlere de en tez zamanda nasip etsin insallah 🙏🏼🎈🙏🏼
Fatmapekesen Zeh123-ra Amin inşallah valla Bende isterim o meyveyi tatmak kismet hep erkek görüyorum ruyamda tersi düzümü bilemedim sen görüyormusun🤰🙏
Zeh123-ra Fatmapekesen görüyorum valla erkek olarak ama genelde erkek gören kızı kizi gören erkek olur diyolar genede kısmet çok kafaya takiyok ondandir
Fatmapekesen Zeh123-ra Bende öyle okudum da kizlarimda ben hep kız gördüm diye hatırlıyorum hic erkek yok aklimda😅yada istediğimiz içindir 🙏😊
Brc_happy Zeh123-ra merhaba ben özellikle bir şey merak ediyorum 🥰 benimde Ağustos’ta doğum olacak kısmetse🙏🏻 Doğumdan sonra bebişe yarım kollu zıbın üzerine uzun kollu bir tulum giydirip örtüye sarıyorlar değil mi ? Yani sormamın amacı Ağustos’ta doğum olacağı için şu 10 lu yada 5 Li takımdan ona göre alayım gereksiz fazla bi şey almak istemiyorum 🤔🌸