Selimkemalinannesi Yamur12345 benim son adet tarihim 18 kasım kaç Ağustos gibi doğururum şuan 18+0 dayım
Princessmami Yamur12345 15 agustosa denk geliyor ama sezeryan olacagm için agustos ilk haftaları olablir 🥰
Bebekko34 Son adetim 2 aralık agustos sonu eylül bası gibi dedi dr Rabbim eli ayağı düzgün sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin , tüm isteyenlere de en tez zamanda nasip etsin insallah 🙏🏼🎈🙏🏼
Zeh123-ra Fatmapekesen benimde 3 ÇÜ banada kıza benziyor dedi iki kızımda var kısmet tabiiki ama bende erkek olmasını çok isterim Allah gönlümuze göre versin isallah
Fatmapekesen Zeh123-ra Amin inşallah valla Bende isterim o meyveyi tatmak kismet hep erkek görüyorum ruyamda tersi düzümü bilemedim sen görüyormusun🤰🙏
Zeh123-ra Fatmapekesen görüyorum valla erkek olarak ama genelde erkek gören kızı kizi gören erkek olur diyolar genede kısmet çok kafaya takiyok ondandir
Fatmapekesen Zeh123-ra Bende öyle okudum da kizlarimda ben hep kız gördüm diye hatırlıyorum hic erkek yok aklimda😅yada istediğimiz içindir 🙏😊
Brc_happy Zeh123-ra merhaba ben özellikle bir şey merak ediyorum 🥰 benimde Ağustos’ta doğum olacak kısmetse🙏🏻 Doğumdan sonra bebişe yarım kollu zıbın üzerine uzun kollu bir tulum giydirip örtüye sarıyorlar değil mi ? Yani sormamın amacı Ağustos’ta doğum olacağı için şu 10 lu yada 5 Li takımdan ona göre alayım gereksiz fazla bi şey almak istemiyorum 🤔🌸
gulsah_12 Yamur12345 bende sat 25 kasım Ağustos sonu gözüküyor sağlıcakla kucaklarımıza alırız ınslh hepımızde 🤰🏻🥰
Lujoso Son adet 16 kasım doğum 23 Ağustos. Normal doğum istiyorum ama içimden bir ses daha erken gelecek diyor bakalım göreceğiz😊
Brc_happy Lujoso merhaba ben özellikle bir şey merak ediyorum 🥰 benimde Ağustos’ta doğum olacak kısmetse🙏🏻 Doğumdan sonra bebişe yarım kollu zıbın üzerine uzun kollu bir tulum giydirip örtüye sarıyorlar değil mi ? Yani sormamın amacı Ağustos’ta doğum olacağı için şu 10 lu yada 5 Li takımdan ona göre alayım gereksiz fazla bi şey almak istemiyorum 🤔🌸
Deletedmom4565 Yamur12345 a aaa nasıl kız benim 1 Kasım ama 6 si görünüyor seninki daha geç ama 10 u nasıl oldu ?