Yamur12345 sdymtl herkeze ayrı ayrı açıklama yapamam bazen sinir bozucu oluyo lütfen yorum yapmayın siz
Kara07 Yamur12345 canım benim de 16 kasım son adet ama 23üne görünüyor doğum zamanı yanlışn olabilir mi tarihtee ?
Umay_2507 Yamur12345 benim ki de kapalı normal doğum olmicakmis sezaryenden korkuyorum normalden de korkuyorum 😂😂😂😂
Deryayvz Fatmapekesen Erkek bizim ki ☺️ Ya bende sanıyordum ki erkek yılı çoğunlukla erkek duyuyoruz da ☺️
Fatmapekesen Deryayvz 4 düncü kızım ❤ ilkim vefat etti çok şükür ki ikisi hayatta tahmin dedi ama kızdır diyorum kismet oğlum olcak inanci yok 😊sağlıklı olsunlarda🤰🎈
Deryayvz Deryayvz aynen sağlıklı olsunda bize yeter yeni mi öğrendiniz cinsiyeti? Çünkü ben 12 haftalıktı öğrendim de büyük ihtimalle kız olabilir geç gösteriyormuş kızlar 😊
Zeh123-ra Fatmapekesen benimde 3 ÇÜ banada kıza benziyor dedi iki kızımda var kısmet tabiiki ama bende erkek olmasını çok isterim Allah gönlümuze göre versin isallah
Aselimm23 Yamur12345 27 Kasım son adet fakat gem döllenme olduğu için 31 ağustosta doğum inşALLAH ALLAH nasip ederse
aslhansrc1 didnr_ didnr_ merhaba benimde 15 kasım sat. / 22 agustos inş. Dogum cinsiyetiniz belli mi ?
Busrazynp BeyzaF benimde 29 ekim ama doğum 16 Ağustos görünüyor ultrasonda. Geç döllenme olabilir dedi doktorum. Biraz geriden geliyor bebetom 😌
Gozde42 MerveAknc benim de aynı kızım olacak ama 29 temmuz da yazıyo ultrason kağıdında hayırlısı olsun inşallah ☺️