Boesie canım ben 37+4 teyim şuana kadar toplam 21 kilo aldım 16 kiloyu 30. Haftadan sonra aldım yani haftada 3 kilo falan aldım

Hilal0320
    Ben bu ay boyle dikkatsiz yemeye basladim ve duzenli kilo artisim yalan oldu🤦🏻‍♀️

gldn065807
      Yaa cok iyii bende 13 kilo aldim 37+6 dayim ama 3 kilosunu sirf 34den itibaren aldim 🤦🏻‍♀️🙈

Rukiye_korkmaz
        Cok mu zayif hamile kaldiniz? Bende 34ten sonra 3 kilo almisim birden dahada 2 haftam var 3 kilo daha almak istemiyorumm🥺

Boesie ben ocaktan itibaren 1 kilo almışım sağlık ocağında kontrolümde ebe söyledi çok güzel son haftalar alamaman biraz daha aktiflestim belkide ondan diyorum bende

Boesie ilk gebelikte 17 ikinci de 20 😅😅😅😅 ama hepsi gidiyor bende allahtan 💃🏼💃🏼

Boesie ayda 1 veya 2 kg aldim , 60 ile hamile kaldım 36+6 da normal doğumla kızımı kucağıma aldım 68 ile girdim doguma 66 ile çıktım şuan 38 günlük kizim 60 kiloya geri döndüm hamilelikte sadece göbeğe gitti kilom 153 boyum, hiç kusma bula ti yaşamadım 5.ayda 62 oldum 6.ayda 64 7.ayda 66 8.ayda 68 idim öyle de doğuma girdik doktor ayda 1 2 kg ideal kg dedi , gün içinde deyuruyis yapıyordum hep 10 bin adım şeklinde, doğumuma da çok etkisi oldu 6 cm açılma ile gitmistim sonrasın da mutlu kavuşma anı 😊 babamızla girdigimiz doğumdan kızımızı alarak ciktik 😊

Boesie valla aldım artık bunlar bana bile fazla ilkinde de almıştım 20 kilo onları vermek bı yılımı aldı hattta daha fazla inşallah bunları da verebilirim ama iştah böyle devam ederse hiç umudum yok

ftmnr_drgt
            Yuruyus yapmayi cok istiyorum fakat donarak hemen eve giriyorum havalar cok soguk🥺 cok guzel ilerlemissiniz ya masallah ben bu ay ipin ucunu kacirdim malesef

Boesie normalde de yürüyüş yapıyordum evimiz sahile 5 dk eşimi sabahları ise ugirlayp kahvaltı edip yemeği ocağa koyduktan sonra isim bit8nce çıkıp yürüyordum ordan çarşıdan eve dönüyorum akşamları da eşim 7 de cikiyor işten karsilamaya cikiykrdum servisin lldugu yere kadae ordan da berabee geliyorduk eve , aksamladi da balik.tutmayi cok seviyoeuz hem yueuyus yaoiyor hemde baliga cikiyorduk ,soguk zamanlara cok de k gelmedim yağmur zamani çıkmadım ya da 1 2 turladm sokakta eve döndüm sonra mayıs ayında hamile.kaldim aralığa kadae havalar çok güzeldi ocakta da çıkabildgm kadae çıktım, dikkat edin ayaklardan cekmeyin bizde bir hafta sonu piknik yapmaya gi4mstk 34 haftalıkken 35 hafta lik olunca idrar kaçırması yaşadım üşütmüş te olabilirim dedim ama doktor da dedi soj haftalarda oluyo diye sonda 36+6da doğurdum, ben normalde de kiloyu çok takan biri değilim çatlak göbek ve hiç takmıyorum şuan gobegum gitti zaten normalde de ayva göbek vardı, çatlak var ama çok umursamyorm önemli olan sağlık diyorum h3r zaman , olsun zaman zaman iplwrin uçları kaçıyor 😊 doğumdan sonra eskiye donuceksiniz,🙏

ftmnr_drgt
                Bende merdiven inip cikiyorum apartmanda 4 kat 4 kez in cikta sayiliyor mi yuruyus olarak😅 Size demekki baya faydasi olmus ne guzel dogumunuz kolay gecti mi nasil basladi dogum?

Boesie bence sayilir😊 adım atmamız yürüyüş aslında, bende 2.katta oturuyorum bazen asansör bazen merdiven 😊 market olunca genelde asansör 😊 bazende doğum genlerden olabiliyor annemde normal doğum yapmıştı bende hep normal düşünüyorum sürecim şu şekilde paylasiym sizinle,
                  9 ay yuruyus baya yapmıştım günlük 10 bin atıyordum akşamları da eşimle sahile inip yürüyorduk, 7 şubat gecesi 00.30 da kanama oldu nisan geldi 35.haftamda cok idrar kaçırması yaşamıştım(hatta doğuruyorum suyum geldi sandım 1 hafta ysadim bunu ) doktorumla haberleşmiştim son haftalarda olur demisti 36+6 gecesi 00.30 da kanama gördüm nisan gelmişti sonrasında da kanamam devam etti o gu n içinde de eşimle yürüyüş yaptık eve gelince kalçalarımda agri vardi gece ve oturdugumda da batiyordu o aksam , birkac kez agri kesici kremle kremledkk bacaklarimi gece de devam etti sancim 1.30 da doktorla iletişime geçtik okuduğum doktor hemşire kitaplarda aklımda kalanlar ile evde çektim sancımi doktorum ilik dusa gir evde dolaş dedi bereket esim yanımdaydı eşim gündüz sabit çalışıyor hafta sonları evde pazar gecesine evdeydi yalancı sancı çektiğim için 33.hafya da yalanci sancim olmustu,normal sancı ile ayırt etmek için kronometre açtık önce 2 dk da bir 40 sn vuruyordu sonra sıklaştı gece 4 te ailelerimiz geldi 5 te hastahaneye gittik 6 cm açılma ile gitmiştim ebe dedi ki oglen 12 de dogum olur nd ogleni 7 de dogurdim sabah 😊 5 te gittik doktora haber verildi cati muaynesi ya0ildi nst cekildi ssncilarim coktu 6 da 8 cm oldu artık 6.45 te büyük ıkınmaya geçtim ve sancı çok olunca epidural istedim çünkü çok yorgun düştüm uykum çok geliyordu sadece sancıyı duymadım epidural ile 07 00 da eşimle doğuma girdik 07.25 te kızımızı aldık, 3 gün sirtim çok ağırdı doğum esnasında ıkınma olduğu için , birde yorgun düşünce kesik attılar son ikinmamda, sonra kızımıza kavuştuk hemen üzerine koydular 6 dikisim vardı 15 gun de gitti dikişler , doğuma zaten çatal üstünde girdgik için normal kıyafetlerim ile doğum yaptım önlük gymeye firsatim yoktu 7.40 ta odaya geçtik 2 saat sonra ayaklandim 1 gece kaldık hastahanede eve gelince de ayaklanmistim hemen toparladım tabi normal olduğu için sezeryan olsa süreç uzayabiliyor , ama yine kalsam yine normal doğum yaparım diyorum eşimle doğuma gitmek çok istedim oda istiyordu beraber karsiladk kızımızı ailelerimiz kapıdaydı ailelerimize de gösterdiler , dikiş atarken bizde eşimle kızımızı izliyorduk fotoğraflar çekildik o doğum ani sıcaklığını hala yaşıyorum 😊 hamilelik sürecim çok güzel geçti bulanti kudma hic yssmaadim 60 ile kaldım 68 olmuştum doğumdan sonra 66 ya dustum şimdi 60 oldum , hamilelil ve dlgum pozitif benim için, şimdi kızım emerken ellerimi tutup veni izlerken mest oluyorum, cok sukur ikimizre iyoyiz cok uslu minnoş, gazlı bir bebek değil bazen kendi gazini kendi çıkarıyor karnımda da çok hareketliydi şuanda 31 gunluk olduk maşallahı var kafa dik tutuyor dönüyor rwfleksleer kuvvetli meraklı hep , acikinc 1 2 mikir mikir haber veriyor, gerçekten mucize🧿 benimde doğumum 25 şubat gözüküyordu 7 şubatta kucagima aldim, hamilelikt3 de gelisimi 2 hafta hep onde gidiuordu mimnos 36.hafta sonunda bizimle yol aldi🧿😊❤

Boesie son hafta olarak bilmiyorum ama hamileliğim boyunca 18 kilo aldım🙄

Boesie bulantılarımdan dolayı 52 kilodaydım bulantım bitince hızla kilo aldım

Boesie 50 kgydum. Hamile olduktan sonra ilk doktor randevumda 52 küsür çıktım. Doğuma gitmeden en son tartıldığımda 66.8dim. Yani ya 14 ya 16 kg aldım emin değilim 😅

ftmnr_drgt
                    Ya cok guzel dogum olmus masallah zaten en buyuk kismini evde gecirmissiniz ne guzel darisi basima☺️🙏🏼

Hande123- ben 86 yla hamile kaldım şuan 74 kiloyum. 🤦 Ben kilo vrdim ama şükür bebisime etkisi olmadı 😊

Boesie cok teşekkür ederim , insallah darisi basiniza❤ evet hemen hastahanehe gitmek istemedim gitsem süreç orada daha da uzayabilirdi gitmekle dogurmam 2 saatimi aldı 😊 güzel haberlerinizi bekliyorum 😊 sağlıkla kucağınıza alın inşallah hayırlısıyla ❤ Rabbim sizlere bagislasin yolu bahtı a cik ve güzel olsun amin inşallah 🙏