Boesie bence sayilir😊 adım atmamız yürüyüş aslında, bende 2.katta oturuyorum bazen asansör bazen merdiven 😊 market olunca genelde asansör 😊 bazende doğum genlerden olabiliyor annemde normal doğum yapmıştı bende hep normal düşünüyorum sürecim şu şekilde paylasiym sizinle,
9 ay yuruyus baya yapmıştım günlük 10 bin atıyordum akşamları da eşimle sahile inip yürüyorduk, 7 şubat gecesi 00.30 da kanama oldu nisan geldi 35.haftamda cok idrar kaçırması yaşamıştım(hatta doğuruyorum suyum geldi sandım 1 hafta ysadim bunu ) doktorumla haberleşmiştim son haftalarda olur demisti 36+6 gecesi 00.30 da kanama gördüm nisan gelmişti sonrasında da kanamam devam etti o gu n içinde de eşimle yürüyüş yaptık eve gelince kalçalarımda agri vardi gece ve oturdugumda da batiyordu o aksam , birkac kez agri kesici kremle kremledkk bacaklarimi gece de devam etti sancim 1.30 da doktorla iletişime geçtik okuduğum doktor hemşire kitaplarda aklımda kalanlar ile evde çektim sancımi doktorum ilik dusa gir evde dolaş dedi bereket esim yanımdaydı eşim gündüz sabit çalışıyor hafta sonları evde pazar gecesine evdeydi yalancı sancı çektiğim için 33.hafya da yalanci sancim olmustu,normal sancı ile ayırt etmek için kronometre açtık önce 2 dk da bir 40 sn vuruyordu sonra sıklaştı gece 4 te ailelerimiz geldi 5 te hastahaneye gittik 6 cm açılma ile gitmiştim ebe dedi ki oglen 12 de dogum olur nd ogleni 7 de dogurdim sabah 😊 5 te gittik doktora haber verildi cati muaynesi ya0ildi nst cekildi ssncilarim coktu 6 da 8 cm oldu artık 6.45 te büyük ıkınmaya geçtim ve sancı çok olunca epidural istedim çünkü çok yorgun düştüm uykum çok geliyordu sadece sancıyı duymadım epidural ile 07 00 da eşimle doğuma girdik 07.25 te kızımızı aldık, 3 gün sirtim çok ağırdı doğum esnasında ıkınma olduğu için , birde yorgun düşünce kesik attılar son ikinmamda, sonra kızımıza kavuştuk hemen üzerine koydular 6 dikisim vardı 15 gun de gitti dikişler , doğuma zaten çatal üstünde girdgik için normal kıyafetlerim ile doğum yaptım önlük gymeye firsatim yoktu 7.40 ta odaya geçtik 2 saat sonra ayaklandim 1 gece kaldık hastahanede eve gelince de ayaklanmistim hemen toparladım tabi normal olduğu için sezeryan olsa süreç uzayabiliyor , ama yine kalsam yine normal doğum yaparım diyorum eşimle doğuma gitmek çok istedim oda istiyordu beraber karsiladk kızımızı ailelerimiz kapıdaydı ailelerimize de gösterdiler , dikiş atarken bizde eşimle kızımızı izliyorduk fotoğraflar çekildik o doğum ani sıcaklığını hala yaşıyorum 😊 hamilelik sürecim çok güzel geçti bulanti kudma hic yssmaadim 60 ile kaldım 68 olmuştum doğumdan sonra 66 ya dustum şimdi 60 oldum , hamilelil ve dlgum pozitif benim için, şimdi kızım emerken ellerimi tutup veni izlerken mest oluyorum, cok sukur ikimizre iyoyiz cok uslu minnoş, gazlı bir bebek değil bazen kendi gazini kendi çıkarıyor karnımda da çok hareketliydi şuanda 31 gunluk olduk maşallahı var kafa dik tutuyor dönüyor rwfleksleer kuvvetli meraklı hep , acikinc 1 2 mikir mikir haber veriyor, gerçekten mucize🧿 benimde doğumum 25 şubat gözüküyordu 7 şubatta kucagima aldim, hamilelikt3 de gelisimi 2 hafta hep onde gidiuordu mimnos 36.hafta sonunda bizimle yol aldi🧿😊❤