Kizlar 38 hafta olmak uzereyiz fakat istahim hic olmadigi kadar acik 1 ayda birden 3 kilo aldim niye boyle oldu kendimi durduramiyorum cikolata kek hamur isi ne varsa aklim onlarda🤦🏻‍♀️ Siz kac kilo aldiniz son haftalarda?

Boesie çok yemek yiyorum bende ya nasıl olacaksa 32+3 üm 3 kilo aldım bu zamana kadar 30 dan belli 3 kilo aldım ondan önce hiç almadım

sevimlikek
      Ben cok iyi gidiyordum ayda sadece yarim kilo yada 1 kilo aliyordum fakat bu ay resmen ne varsa yiyesim geliyor daha simdi 1 paket cikolata bitirdim ve sadece bu ay 3 kilo aldim🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Boesie valla bende dayanamıyorum sürekli yemek yiyorum dolapta birşey kalmıyor eşim yeter artık mutfa kitliycem diyor

Boesie 38+1bende ne bulduysam yedim pişmanım 26 kilo aldım zaten kilolu bı insanım

Boesie doğumunuza az kalmış Doğumdan sonra verirsiniz inşallah 🙏

Boesie canım ben 37+4 teyim şuana kadar toplam 21 kilo aldım 16 kiloyu 30. Haftadan sonra aldım yani haftada 3 kilo falan aldım

Hilal0320
              Ben bu ay boyle dikkatsiz yemeye basladim ve duzenli kilo artisim yalan oldu🤦🏻‍♀️

gldn065807
                Yaa cok iyii bende 13 kilo aldim 37+6 dayim ama 3 kilosunu sirf 34den itibaren aldim 🤦🏻‍♀️🙈

Rukiye_korkmaz
                  Cok mu zayif hamile kaldiniz? Bende 34ten sonra 3 kilo almisim birden dahada 2 haftam var 3 kilo daha almak istemiyorumm🥺

Boesie ben ocaktan itibaren 1 kilo almışım sağlık ocağında kontrolümde ebe söyledi çok güzel son haftalar alamaman biraz daha aktiflestim belkide ondan diyorum bende

Boesie ilk gebelikte 17 ikinci de 20 😅😅😅😅 ama hepsi gidiyor bende allahtan 💃🏼💃🏼

Boesie ayda 1 veya 2 kg aldim , 60 ile hamile kaldım 36+6 da normal doğumla kızımı kucağıma aldım 68 ile girdim doguma 66 ile çıktım şuan 38 günlük kizim 60 kiloya geri döndüm hamilelikte sadece göbeğe gitti kilom 153 boyum, hiç kusma bula ti yaşamadım 5.ayda 62 oldum 6.ayda 64 7.ayda 66 8.ayda 68 idim öyle de doğuma girdik doktor ayda 1 2 kg ideal kg dedi , gün içinde deyuruyis yapıyordum hep 10 bin adım şeklinde, doğumuma da çok etkisi oldu 6 cm açılma ile gitmistim sonrasın da mutlu kavuşma anı 😊 babamızla girdigimiz doğumdan kızımızı alarak ciktik 😊

Boesie valla aldım artık bunlar bana bile fazla ilkinde de almıştım 20 kilo onları vermek bı yılımı aldı hattta daha fazla inşallah bunları da verebilirim ama iştah böyle devam ederse hiç umudum yok

ftmnr_drgt
                      Yuruyus yapmayi cok istiyorum fakat donarak hemen eve giriyorum havalar cok soguk🥺 cok guzel ilerlemissiniz ya masallah ben bu ay ipin ucunu kacirdim malesef

Boesie normalde de yürüyüş yapıyordum evimiz sahile 5 dk eşimi sabahları ise ugirlayp kahvaltı edip yemeği ocağa koyduktan sonra isim bit8nce çıkıp yürüyordum ordan çarşıdan eve dönüyorum akşamları da eşim 7 de cikiyor işten karsilamaya cikiykrdum servisin lldugu yere kadae ordan da berabee geliyorduk eve , aksamladi da balik.tutmayi cok seviyoeuz hem yueuyus yaoiyor hemde baliga cikiyorduk ,soguk zamanlara cok de k gelmedim yağmur zamani çıkmadım ya da 1 2 turladm sokakta eve döndüm sonra mayıs ayında hamile.kaldim aralığa kadae havalar çok güzeldi ocakta da çıkabildgm kadae çıktım, dikkat edin ayaklardan cekmeyin bizde bir hafta sonu piknik yapmaya gi4mstk 34 haftalıkken 35 hafta lik olunca idrar kaçırması yaşadım üşütmüş te olabilirim dedim ama doktor da dedi soj haftalarda oluyo diye sonda 36+6da doğurdum, ben normalde de kiloyu çok takan biri değilim çatlak göbek ve hiç takmıyorum şuan gobegum gitti zaten normalde de ayva göbek vardı, çatlak var ama çok umursamyorm önemli olan sağlık diyorum h3r zaman , olsun zaman zaman iplwrin uçları kaçıyor 😊 doğumdan sonra eskiye donuceksiniz,🙏

ftmnr_drgt
                          Bende merdiven inip cikiyorum apartmanda 4 kat 4 kez in cikta sayiliyor mi yuruyus olarak😅 Size demekki baya faydasi olmus ne guzel dogumunuz kolay gecti mi nasil basladi dogum?