• Öneri
  • Puset minderi ve örtüsü gerekli mi

Bryunetka yok estağfurullah. İşte bu attığınız örtülü minder trendyolda 100 tl şuan. Sanırım almıyıcam ince bir minder yada müslin örtü bile yeterli. Çok teşekkür ederim fotoğraf için ☺️

Zeynep0806 Bende sert olur mu diye düşündüm ama bilmiyorum. Müslin örtü yada ince bir minder alıcam sanırım ucuzlukcular da oluyor ya. Onlar daha uygun 20-30 tl gibi fiyatlari var

pusatmom35 zaten onlar özel tasarlanıyor yumuşacık içten minderi var hiç kullanmadım.Örtüde ince bir battaniye örttüm.Gereksiz geliyor bana bazı şeyler :)))

pusatmom35 İnce bir minder oluyor destek için ama bebeğin beli çok iki büklüm kalıyor o yüzden ben hem puset minderi hem büyük arabanın içine yaptırdım haklısınız fiyatlar biraz pahalı kimine göre gerekli kimine göre gereksiz 😌 Siz bilirsiniz en iyisini 🙂

izgi hemde bu zamanda fiyatlar böyleyken. Bana da gereksiz gibi geldi bende almıyıcam mislin yada penye battaniye koyarim icine. Teşekkür ederim ☺️

• izgi bunu yanıtladı.
          • izgi bunu beğendi.

pusatmom35 çok para vermek istemiyorsanız tasarımcı anne den aldım ben orası pahalı ama internet sitelerinde outlet kısmı var 45 TL ye bile vardı en son minder sanırım yaptırıp almayanlardan mı kalıyor bilmiyorum ama uygun baya güzel de yanı oraya bakabilirsin dışına da müslin örttün mü tamamdır ☺️😇

pusatmom35 kızım kış bebeği olduğu için biz pamuklu bir battaniye diktirdik örtü olarak, şimdi evde battaniye niyetine kullanıyoruz.

minikportakal evet şimdi baktım dediğiniz sitenin outlet kısmına. Gerçekten 40-50 tl . Ama benim bebeğim erkek hep pembiş minderler kalmış. Takip ediyim orayı eğer olursa alırım. Ama burada kız bebek anneleri varsa almayı düşünen onlara fikir olsun. Çok teşekkür ederim☺️🙏

ggkca Çok mantıklı olmuş gerçekten. Evde de kullanabilmissiniz. Benimki yaz bebeği olduğu için battaniye ortemem

pusatmom35 aa evet kız bebekler için kalmış belki olur beyazı falan denk gelir bakarak olun ☺️ Diğer annelerimiz baksın rica ederim ☺️

pusatmom35 ben sadece carsafı oluyo ya alırsam onu alırım hastaneden vs gelince at makineye yıkansın minderi gereksiz bebek kadar oluyo zaten bebeği nereye yatırcan ne anlamı kaldı pusetin hergün kullanmıyoruz zaten ilk zamanlar zırt pırt gezöeyede gidemiyosun 😏 aynı haftadayız 33+3 ☺️☺️