• Öneri
  • Puset minderi ve örtüsü gerekli mi

pusatmom35
Gerekli mi gereksiz mi kişiye göre değişebilir ama iç örtünün gerekli olduğunu düşünüyorum. Temiz dursun kirlenmesin diye. Daha kullanamadık bakalım ama çevremde kullanan bi kaç kişi biliyorum. Puset temiz kalıyor demişlerdi. Ama onun yerine içine ince minder atanda vardı. Fotoğraf paylaştım Belki fikir olur 💐 Sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza 🤗

Funday35 pusetin içinde yumuşak bir sünger var dediğiniz destek minderi mi bilmiyorum ama demek ki o 😄 gereksiz diyenler de olmuş. Hiç bişeye gereksiz para vermek istemiyorum böyle pahalı zamanda

Bryunetka içine müslin örtü koyabilirim yada dediğiniz gibi ince minder bisey de koyabilirim 20 tl ya bile minderler var. Teşekkür ederim fikriniz için☺️ fotoğrafı göremedim ama

Merveomer34 Almıyıcam sanırım bir kaç yorum gereksiz diyor. Herşey çok pahalı zaten gereksiz para vermek istemiyorum

Bryunetka yok estağfurullah. İşte bu attığınız örtülü minder trendyolda 100 tl şuan. Sanırım almıyıcam ince bir minder yada müslin örtü bile yeterli. Çok teşekkür ederim fotoğraf için ☺️

Zeynep0806 Bende sert olur mu diye düşündüm ama bilmiyorum. Müslin örtü yada ince bir minder alıcam sanırım ucuzlukcular da oluyor ya. Onlar daha uygun 20-30 tl gibi fiyatlari var

pusatmom35 zaten onlar özel tasarlanıyor yumuşacık içten minderi var hiç kullanmadım.Örtüde ince bir battaniye örttüm.Gereksiz geliyor bana bazı şeyler :)))

pusatmom35 İnce bir minder oluyor destek için ama bebeğin beli çok iki büklüm kalıyor o yüzden ben hem puset minderi hem büyük arabanın içine yaptırdım haklısınız fiyatlar biraz pahalı kimine göre gerekli kimine göre gereksiz 😌 Siz bilirsiniz en iyisini 🙂

izgi hemde bu zamanda fiyatlar böyleyken. Bana da gereksiz gibi geldi bende almıyıcam mislin yada penye battaniye koyarim icine. Teşekkür ederim ☺️

• izgi bunu yanıtladı.
                • izgi bunu beğendi.