Kızlar hastaneden çıkarken bebeğimi pusete koyacağım. Puset örtüsü müslin örtü bile örtebilirim pusetin üstüne ama minderi gerekli mi ? Bebeğim nisan sonu Mayıs başı doğacak altına battaniye de koyamam sıcak diye. Fikir verirseniz sevinirim.
Puset minderi ve örtüsü gerekli mi
Kızlaaar 🙈
Pusetlerin içinde destek minderleri zaten oluyor diye biliyorum. Bizimkinde var yani. Örtü de almadım gerek yok bence
https://ty.gl/8rzvwva4bn
Şu şekilde tulum aldım, içine koyup getiririm. Olmadı battaniyeye sarıp getirilir yani
pusatmom35 ☺️☺️ aynı haftadayız sanırım bende bunu merak ediyorum gerek yok bence bende üstüne bi müslin örterim diye düşündüm bu seneye kadar puset örtüsü minderimi vardı yeni moda çıktı eğer için rahat etmiyorsa al ama az para değil onlarda
pusatmom35 denedim aldık ve gereksizmis 😁 minderi özellikle puset içi yeterli geldi minderi koyunca daraltti bebeği sıkıştırdı küçücük etti valla 😁
Villanelle aynen bizde sonradan tamamen puseti boşaltıp tulum giydirdim sonra da dışarı çıkınca üstüne muslin örtü örttuk o kadar
pusatmom35 pusetlerin içinde destek minderi oluyor ama ince oluyor ben o yüzden aldım minderle örtü canım minder alsan iyi olur bence senin için
Villanelle kendinden minderi yok ama yumuşak süngerli yapıda yani. Tulum hiç almadim yaz bebeği olduğu icin
Sumiire valla 90 -100 tl sadece puset minderi yani . Bide puset çok da kullanilmiyo gereksiz yere para harcamak istemiyorum hic. Valla eskiden hic bisey yokmus annelerimiz bizleri iyi büyütmüş diyorum gerçekten en küçük ayrıntısına kadar düşünüyoruz şimdi 😄 Bende müslin bez örterim o zaman teşekkür ederim. 33. Haftadayım bu arada ☺️
Nurcanatila6 deneyimli anne☺️ 😄 Teşekkür ederim boşuna para vermek istemiyorum gerçekten hiç birşeye
pusatmom35
Gerekli mi gereksiz mi kişiye göre değişebilir ama iç örtünün gerekli olduğunu düşünüyorum. Temiz dursun kirlenmesin diye. Daha kullanamadık bakalım ama çevremde kullanan bi kaç kişi biliyorum. Puset temiz kalıyor demişlerdi. Ama onun yerine içine ince minder atanda vardı. Fotoğraf paylaştım Belki fikir olur 💐 Sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza 🤗
pusatmom35 istediğim postu açmışsınız bende kararsızım bı konuda
Funday35 pusetin içinde yumuşak bir sünger var dediğiniz destek minderi mi bilmiyorum ama demek ki o 😄 gereksiz diyenler de olmuş. Hiç bişeye gereksiz para vermek istemiyorum böyle pahalı zamanda
Bryunetka içine müslin örtü koyabilirim yada dediğiniz gibi ince minder bisey de koyabilirim 20 tl ya bile minderler var. Teşekkür ederim fikriniz için☺️ fotoğrafı göremedim ama
Merveomer34 Almıyıcam sanırım bir kaç yorum gereksiz diyor. Herşey çok pahalı zaten gereksiz para vermek istemiyorum
pusatmom35
Biraz geç yükleyebildim ya kusura bakmayın 💐
pusatmom35 Evet o da çok mantıklı bize teyzemiz aldı
pusatmom35 ben aldım her ihtimale karşı pusetin iç kısmı sert gelir diye