Busraaydiiin1 yalnız doğursanız mutlaka biri bakar merak etmeyin😅
Bu grev olayı ne iş ya sinirlerim tepemde 😡
Sağlıkçıların gözleri para bürümedi. Onlar emeklerinin karşılığını istiyorlar. Grev hakları var ve kullanıyorlar. Keşke diğer meslek mensupları da sağlıkçılar gibi birlik olabilse, hakkını arayabilse.
Siz muayene olamamışsınız bu yüzden öfkeleniyorsunuz anlıyorum. Bence onları greve zorlayan sisteme öfkelenmeliyiz
Ozlemyvz ben haber televizyon izlemiyorum özlem hanım. Grev yapılacaksa o güne randevu verilmeyecek bu kadar basit. Ben 6 haftadır yarinki randevumu bekliyorum.
Busraaydiiin1 evet benim de bebeğim var ama ben sizin gibi düşünmüyorum onlar grev yapacaklarını söylediler siz de ayni güne değil daha erken güne ala bilirdiniz sorun onlardan kaynaklı degil yani
Busraaydiiin1 insan sadece kendine gelince düşünüyor..bencillik ediyorsunuz. Ben gebeyken kanmam oldugu halde kac arreste müdahale ettim, kirik şüphem varken kac vakaya girdim haberiniz var mi? Bunu sonucu olarak saglikciya reva gorulen hakaretler dayaklar bu itamlar degersizlestirme politikasi ve verilen masabasi calisan memurla eş deger bir maaş. Neyden bahsediyorsunuz siz allah askina. Randevulu sistem kalkti gidersiniz sabah erkenden paşa paşa siranizi alir muayanenizi olursunuz. Ama doktorlar ve saglikcilar yoksa bu caresizligi hep yaşarsiniz. Sizin gibiler yuzunden yapiliyor iş birakma eylemleri. Ve bu yasal haklaridir siz istediğinizi soyleyebilir ve yapabilirsiniz. Bu kadar kutsal bir meslegi kimse ihtiyaci olmadigi zaman umursayipta bakmiyor. İhtiyaciniz oldugunda da boyle yaygara kopariyorsunuz. Varken kiymet bilmeli yeriühim olan şeyler
3 gün ortadan kayboluyoruz diye kıyamet kopuyor bide istifa edip gitsek aman tanrım😱😱😱
- Düzenlendi
Busraaydiiin1 randevuyu doktorlar vermiyor sağlık bakanlığı veriyor. Onlar vermesin o zaman randevu Sağlık bakanlığını suçlayın hakkını arayan doktorları değil!!!
Villanelle özele gidecek verecek param yok. Olsada vermem. Ver madem özel paramı gideyim ???
Busraaydiiin1 6hafta bir doktora randevu için beklemeye bilirdiniz doktor da hastane de çok
Villanelle 👏🏻👏🏻
dilara_cinar99 randevuyu doktorlar vermiyor sağlık bakanlığı veriyor.
Olanları da alırlarsa zorla aldığımız randevuları hiç alamayız ALLAH a emanet yaşar gideriz. Umarım haklarını verirler de her şey normale döner. Kimse babasının hayrına çalışmıyor sonuçta bu ülkede. Ayrıca acil durumlara bakılıyor dediğiniz gibi acil bir şikayetiniz varsa acile başvurusunuz. Hekimler sizin dediğiniz kadar düşüncesiz değil kimsenin hayatını riske atmıyorlar.
Deletedmom73711 👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Busraaydiiin1 acil açık endişeniz varsa acile gidin bakarlar
Busraaydiiin1 doktorların gözünü para bürümüş diyorsun ya hani. Demek ki para önemli bir şeymiş.
Ayrıca konu sadece para değil, keşke bi grev yapmalarının sebebini de araştırmış olsaydınız da fikrinizi öyle belirtseydiniz. Böyle sadece komik duruma düşüyorsunuz
Igrl4 randevu tarihlerini 2 hafta önceden veriyorlar he bilgin var sanırım? 2 hafta sonraya randevu alabiliyoruz. Hani aldığım haftaya güne randevu vermedikleri için.
- Düzenlendi
Busraaydiiin1 kendimizle ilgili en ufak bişey olduğunda bas bas bağırıyoruz adamlar mahvoldu şu pandemi sürecinde gecesi gündüzü yok tatili yok en önemlisi can güvenlikleri yok kaç kere söylemelerine rağmen verilen cevap istemeyen gitsin! Sonuna kadar haklılar 1 aydır belliydi zaten grev yapıcakları onu geçtim acillerde doktorlar var acil bi duruma karşı . Ben sonuna kdar destekliyorum yaptıkları grevi keşke herkes onlara saygı duysaydıda bu raddeye gelmeselerdi .
Busraaydiiin1 yalnız konuyu açarken herkesin gözünü para bürümüş diye dem vuruyorsunuz. Sonra özel için param olsada vermem diyorsunuz.
Benim bebeğimi niye düşünmüyorlar diye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz (kendinizce)
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 🤨
Villanelle kardeşim beni şuan sadece bu durum ilgilendirir. Ben haberde tvde izlemiyorum. Bu şekilde hasta insanları cezanlandiriyorlar. Devlete hicbirsey olmuyor yani olan bize ve sağlığımıza oluyor. Umarım sağlık konusunda sıkıntı yasadiginizdada savunursunuz doktorlarinizi
Busraaydiiin1 doktorlar yaşadıkları siddet olsun, kamu kurumlarında çalışanların şartları olsun gerçekten zorluk yaşıyorlar ama bunun çaresi iş bırakmak değil bence de. O konuda size hak veriyorum. Benim aile hekimim iş bırakmıyor mesela, sağlık ocağında bakıyor hastalarına. Ama maalesef kapısına zincir vurulmuş sağlık ocakları gördüm akşam haberlerinde ve üzüldüm. Ben de bir öğretmen olarak defalarca kez birinci derse girmeme eylemi yapılırken hiçbirine katılmadım. Öğrencilerimi başı boş bırakmadım. Doktorluk gibi, öğretmenlik gibi bir kitlenin sorumluluğunu taşıyan meslekler ne olursa olsun hizmet etmeliler bence. Sendikalar hak aramanın alternatif yollarını bulmalı.