- Düzenlendi
Kızlar boşuna dememişler cahille girme münakaşaya ya edebini bozar ya adabını diye. Bence tartışmayın. Hanımefendi anlamak istemiyor. Ayrıca sağlıkçılar sonuna kadar da haklı!
Kızlar boşuna dememişler cahille girme münakaşaya ya edebini bozar ya adabını diye. Bence tartışmayın. Hanımefendi anlamak istemiyor. Ayrıca sağlıkçılar sonuna kadar da haklı!
Mutluhatun ozeller bir muayeneye 600 700 para istiyor doğum ücretleri olmuş 9 10 bin bunlara para odememek para gözlü olmak değil. Enayilikten başka birsey değil benim gözümde. Gereksiz fazla para harcamak bildiğin kaziklanmaktir. Tutumlu olmanın para gözlülükle alakası yoktur. 100 200 lira olsa neyse. Ben o parayı çocuğumun geleceği için kenara koyar daha iyi degerlendiririm.
Igrl4 birazdan benim vergimle maaş alıyorlar kısmına geçer 🥲
Çünkü biz vergi vermiyoruz😂
Busraaydiiin1 ben hakkını arayan herkesi savunurum. Haber veya tv izlemiyor olmanız da saçma, bilinçli olan herkes gündemi bir şekilde takip etmeli diye düşünüyorum. (bu benim şahsi kanaatimdir, katılmayabilirsiniz.) Ayrıca aciller açık ve dogumhanelerde nöbetçiler mevcut, acil durumdaki hastaları da tamamen terk etmediler. Siz bebenizin suratını göremediniz diye bu kadar sinirlenmeyin bence, istifa edip giderlerse biz napariz diye sinirlenin
Mutluhatun evet onlar olmasa doktorlar ne yapar tüh tüh😁
Busraaydiiin1 durumunuzun aciliyeti varsa dediğiniz gibi çocuğunuz için ne kadarsa verirsiniz diye düşünmek istiyorum.
Herkesin kendi tercihini enayilik olarak adlandırıp terbiye sınırlarınıda zorlayamazsınız.
Deniz2961 canım benim ya benim eşim de asker gayet güzel farkındayım doğumu veya ameliyatları polisler askerler veya istifa etsinler diyenler yapmıcak herkes para için daha güzel bir hayat için çalışıyor ki bunun yanında şiddet anlayışsız hastalar covid gibi durumlarla da uğraşıyorlar Allah bilir ğünde kaç tane insana bakıyorlardır.
Igrl4 bir sağlıkçı olarak ben yerle bir olurum galiba tam emin değilim ama😂
Busraaydiiin1 bunları sinirle yazdığınızı düşünüyorum sadece 2 örnek vereceğim bu 2 örnekle 1 günlüğüne kendinizi doktor olarak düşünün
1 günde poliklinikte 5 dk da hasta bakılmasını isteyen ona göre randevu sistemi ile çalışan
24 saat nöbet sonrası 8 saat daha mesaiye kalmak zorunda olan yani toplamda 36 saatte sadece nöbet iyi geçerse 4 saat dinlenebilen bi doktorsunuz 36 saatte aldığınız nöbet ücreti komik bi rakam onu da geçtim asistansanız maaşınızı duyanlar inanamıyor. Manevi olarak sarfettiğiniz çaba maddi olarak emin olan devede kulak sadece mesleğinizi seviyorsunuz yemin ettiniz çünkü ve gerçekten size ihtiyacı olan insanlara kendinizi adamışsınız. Bunun değerinin anlaşılması İçin hakettiğiniz değeri görebilmek için; hiçbir hastayı mağdur etmeden yoğun bakım kadın doğum acil servis onkoloji Hematoloji ve bir çok riskli birimler hariç olmak üzere görev bırakma eylemi yapıyorsunuz. Yapıyorsunuz fakat o an yine hastanedesiniz bi yere gitmediniz acil bi durumda yine işinizin başında olacaksınız. Biraz değerinizin anlaşılması İçin biraz daha anlayış İçin daha fazlası yapılabilecekken 3 günlük bi iş bırakma eylemi için bu kadar cefa çeken gece gündüz çalışan yıllarca okuyan ama değeri bilinmeyen insanlara çok görmeyin.
Mutluhatun postun başından beri bu denecek mi diye bekliyordum 😂😂
Busraaydiiin1 Hem gündemi takip etmiyorsunuz, hem de ne neden bilmeden ahkam kesiyorsunuz. 2022 yılındayız şu ülke de ayaklanmadan birlik olmadan neyi ispat edebiliyoruz? Pandemi boyunca sağlıkçılar seferber oldu, şiddet görmeleri deseniz var. 10 dk sıra bekleseler kıyameti koparıyorlar. Herkesin hakkını savunmaya hakkı var. 1.5 aydır grev olacak deniliyor gerek burda post açılıyor gerek hastane çalışanları söylüyor, hiç denk gelmediyseniz sizin sorununuz. Kusura bakmayın ama gerçekten bebeğimi merak etsem onun için endişelensem 2 ay boyunca oturamazdım. İsterlerse bir tomar para vereyim gider en yakın özelde muayene olurdum. Bebeğimden kıymetli değil. 200 tl bir muayene ücreti. Para kıymetliyse sizin için bu kadar, bırakın da insanlar hakkını savunsun grevini yapsın. Ayrıca randevu sistemi de sağlık bakanlığına ait, tepkiniz için oraya yazabilirsiniz. Doktorların ilgisi yok.
Busraaydiiin1 bu nasıl bir öfke gerçekten dehşet verici. Grev yapıp hıncını hastalardan çıkarmak ne demek? Haklarını arayan insanlar hakkında böyle konuşmanız, sizin bugüne kadar hiç haksızlığa uğramadığınız anlamına geliyor. Ülkemizdeki doktorlar bir eli yağda bir eli balda yetişmiyor ne yazık ki. Ve elbette haklarını arayıp gereken karşılığı alacaklar. Gerek maddi gerek manevi. 2 aydır randevu bulamamak imkansız gibi bir şey. Ya siz doğru dürüst sisteme hakim değilsiniz suçu atacak biri arıyorsunuz ya da önemsizleştirdiğiniz durumlar mevcut ki randevuyu bu kadar beklettiniz. Acildeki doktorlar hizmet veriyorlar gidip muayene olabilirsiniz onlara. Hiçbir doktor bir hastasının kötülüğünü istemez. Bu insanların nöbet saatlerinden haberiniz var mı acaba? Sizi sıfır uykuyla karşılayıp yanlış teşhis koysalar daha çok mu hoşunuza gidecek? Bu ülkede gerekli maddi ve manevi karşılığı alamayan bir sürü meslek mevcut ve şu an doktorlar bunun için ses çıkarıyor, kendi haklarını korumak adına. Sizin mesleğiniz nedir bilmiyorum, ev hanımı da olabilirsiniz. Olayı biraz kendi açınızdan düşünün. İşyerinizde bir haksızlığa uğrasanız ne yaparsanız? Ya da evde her şey tastamam yiyecek içecek temizlik, uykusuz kalmak uğruna uğraşmışsınız yuvanız için. Ama gelen kimse memnun değil ve ziyan ediyorlar tüm emeğinizi hem fiziksel hem sözlü olarak. Buna katlanabilir miydiniz? Birazcık empati lütfen.
Zehragniken devlet hastanesimi özel mi acaba sizin
Mutluhatun metin olun😁
Villanelle acile sadece muayeneye geldim diye gitsem bakmıyorlar he ???
Acile acil ve kötü Bi durum olduğunda gidilir acil ya hani ???
Ama şimdi dersinki durumun iyiyse niye gidiyorsun . Son dakika bebeğe Bi sıkıntı olduğunda gitsem ne gitmesem ne. Ben ne diyimki harbi yorumlar acayip komik çoğunuda ciddiye alıp cevaplamiyorum ama başınıza ne gelse size müstahak yeminle üzülmüyorum.
Medine94 masa başı asker snrm şayet insanalrla en çok uğraşan hangi meslek dalı tekrar bı düşünün herkes işini yapıyor hanımefendi doktor doktor olduğu için amliyt ediyor o polisin yrine olaya gidemez poliste doktor yerine amliyta giremez
Busraaydiiin1 işte diyorum ki o kadar endişeli iseniz bebeğiniz hakkında özele gidin. Sonuçta sizin bebeğiniz yani, verdiğiniz para gözünüze gelmez. Orda beklediğiniz ilgi ve alakayı da görürsünüz hem.
Bayancorek 200 TL nerede muayene ücreti???????
Ben hiç rastlamadimda. Ya hakikatten hiç yazıp muhatap olmicam 😄 parası olmayanlar napicak onu söyle bakim ? Parası olan zaten yaşıyor herseyi bencil olduğunuz buradan belli 😄😄😄
Srp22 şükür aklı dengesi yerinde bir insan yorum yaptı 😄😄😄😄