Zehragniken iptal olduğunu nerden öğrendiniz
Bu grev olayı ne iş ya sinirlerim tepemde 😡
Eğer doktor olsaydınız, yerlerde sürüklenseydiniz, parmağınız kopsaydı, gözünüz kaşınız patlasaydı bir hasta ya da yakını tarafından ve devlet sizi koruyamasaydı hak verirdiniz. Uzun süre randevu beklemenizin sorumlusu da onlar değil, yeterli atama yapılmaması. İş yükleri oldukça ağır, günde 200 300 hasta bakıyorlar bunlar da insan sonuçta, ayrıca acil durumlara bakılıyor tamamen iş bırakma söz konusu değil. Hep birlikte bir şey yapılmazsa etkili olmuyor maalesef. Umarım doktorlar başka ülkelere gidip tamamen doktorsuz kalmayız.
- Düzenlendi
Medine94 öylemi hanımefendi siz sadce bu ülkede doktorların hemşirelerin vs calsitigini dusunuyrsn o bekçi dediğiniz uada polis ve bunun gbi bir kaç meslek kac saat casliyir hbernz var mı o zmn polislerde grev yapsın 3 gün geç bir olaya mudhle edilmesin baklm nasıl.oluyor bu arda havadan konuşmuyorum eşim.polis memuru bu arda doktorlar bekçi maaşına tekrr bı göz atın ek gösterge vs
Ozlemyvz Tabiki de haklarını savunsunlar ama şöyle birşey var madem böyle bir grev olacak randevu acmayacaklar veya haber vericekler bizler de bu randevu alana kadar canımız çıkıyor mesela bu gün eşim dişçiye randevu aldı ve karantinadaydik gittiğimizde grevde dediler o da bir çalışan ve her zaman izin alma şansı olmuyor biz bu durumu bilsek ona göre randevu alırdık.
- Düzenlendi
Busraaydiiin1 Siz onlar sizin bebeğinizi düşünsün istiyorsunuz, onlarda kendilerinin düşünülmesini istiyor. Beğenmeyen istifa etsin demek kolay, bekara koca boşamanın kolay olduğu gibi. Siz çocuğunuzun durumunu çok merak ediyor olsanız 2 aydır muayene olmayı ihmal etmezdiniz zaten, olumsuz bir durumda sağlıkçıları suçlamamak gerekiyor her zaman. 2 aydır doktor kapısı çalmamışsınız şimdi gelmiş bebeğime bir şey olsa kimin umrunda diyorsunuz bir de. Sizin gibi düşünceye sahip insanlar bol keseden atıp tutuyor, yatın kalkın dua edin bugün böyle yorumlar yaptığınız insanların durumuna düşmeyin. O zaman size de gösterirler kapıyı, beğenmeyen gitsin diye. Bakalım o zaman siz gidebiliyor musunuz.
Htcgny68 Aradılar bu sabah canım
İşte zihniyet bu, sonra doktorlar neden insanca koşullarda çalışamıyorlar. Evet yemin etmiş olabilirler ama kimse de sizin emrinize amade falan değil. Bir meslek grubu bu kadar itibarsız hale getirilmemeli. Ki bu insanlar hepimizin toplamından daha çok emek verip o noktaya gelmişlerdir büyük ihtimalle.
Siz de özele gidin bu arada para o kadar önemli değilse
Busraaydiiin1 yalnız doğursanız mutlaka biri bakar merak etmeyin😅
Sağlıkçıların gözleri para bürümedi. Onlar emeklerinin karşılığını istiyorlar. Grev hakları var ve kullanıyorlar. Keşke diğer meslek mensupları da sağlıkçılar gibi birlik olabilse, hakkını arayabilse.
Siz muayene olamamışsınız bu yüzden öfkeleniyorsunuz anlıyorum. Bence onları greve zorlayan sisteme öfkelenmeliyiz
Ozlemyvz ben haber televizyon izlemiyorum özlem hanım. Grev yapılacaksa o güne randevu verilmeyecek bu kadar basit. Ben 6 haftadır yarinki randevumu bekliyorum.
Busraaydiiin1 evet benim de bebeğim var ama ben sizin gibi düşünmüyorum onlar grev yapacaklarını söylediler siz de ayni güne değil daha erken güne ala bilirdiniz sorun onlardan kaynaklı degil yani
Busraaydiiin1 insan sadece kendine gelince düşünüyor..bencillik ediyorsunuz. Ben gebeyken kanmam oldugu halde kac arreste müdahale ettim, kirik şüphem varken kac vakaya girdim haberiniz var mi? Bunu sonucu olarak saglikciya reva gorulen hakaretler dayaklar bu itamlar degersizlestirme politikasi ve verilen masabasi calisan memurla eş deger bir maaş. Neyden bahsediyorsunuz siz allah askina. Randevulu sistem kalkti gidersiniz sabah erkenden paşa paşa siranizi alir muayanenizi olursunuz. Ama doktorlar ve saglikcilar yoksa bu caresizligi hep yaşarsiniz. Sizin gibiler yuzunden yapiliyor iş birakma eylemleri. Ve bu yasal haklaridir siz istediğinizi soyleyebilir ve yapabilirsiniz. Bu kadar kutsal bir meslegi kimse ihtiyaci olmadigi zaman umursayipta bakmiyor. İhtiyaciniz oldugunda da boyle yaygara kopariyorsunuz. Varken kiymet bilmeli yeriühim olan şeyler
3 gün ortadan kayboluyoruz diye kıyamet kopuyor bide istifa edip gitsek aman tanrım😱😱😱
- Düzenlendi
Busraaydiiin1 randevuyu doktorlar vermiyor sağlık bakanlığı veriyor. Onlar vermesin o zaman randevu Sağlık bakanlığını suçlayın hakkını arayan doktorları değil!!!
Villanelle özele gidecek verecek param yok. Olsada vermem. Ver madem özel paramı gideyim ???
Busraaydiiin1 6hafta bir doktora randevu için beklemeye bilirdiniz doktor da hastane de çok
Villanelle 👏🏻👏🏻
dilara_cinar99 randevuyu doktorlar vermiyor sağlık bakanlığı veriyor.
Olanları da alırlarsa zorla aldığımız randevuları hiç alamayız ALLAH a emanet yaşar gideriz. Umarım haklarını verirler de her şey normale döner. Kimse babasının hayrına çalışmıyor sonuçta bu ülkede. Ayrıca acil durumlara bakılıyor dediğiniz gibi acil bir şikayetiniz varsa acile başvurusunuz. Hekimler sizin dediğiniz kadar düşüncesiz değil kimsenin hayatını riske atmıyorlar.
Deletedmom73711 👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻