Arzutyfr Yani şuan için çok bir miktar malesef verebilecek durumda olsaydım mutlaka yaptırdım ama sizinde mi riskli

Adileeselvi ilk hamileliğinde oğlum karnımda doğru dürüst hareket etmezdi o keskin hareketleri ben hiç bir zaman yaşamadım pıt pıt olurdu arada döndüğünü hissederdim o kadar. Çok şükür çok sağlıklı bir şekilde doğru her çocuk farklı farklı olduğu gibi anne karnında da öyle içinizi ferah tutun ❤️

Tunurr Öyle tabikide birde iki buçuk yaşında oğlum var kendime pek vakit ayiramiyorum sürekli ev işi yemek ee oyun istiyor onunla ayaktayım pek oturupta hareket etsin diye bekleyemiyorum iki kipirdiyo hop ben kalkıyorum 🤷

Adileeselvi bende risk görünmedi ama eşim çok garantici. Bebek down sendromlu olunca böyle paralar yanında sıfır kalıyor.

Adileeselvi böyle düşünerek kendinizi üzüp strese girmeyin lütfen benim kızımda sıkıntılı bebek dediler doğurdum şükürler olsun hiçbirşeyi yok şuan 27 aylık kaç defa doktora gittim bebeğin hareketlerini hissetmiyorum dedim sıkıntılı dedikleri için ekstra endişeleniyorsun sürekli dua açıp dinleyin size iyi gelecektir

htc34 Evet risk olunca insan daha fazla tedirgin oluyor iki doktora da sordum ayrı ayrı hiç birşey demediler bu durum için insan bı açıklama yapar yani devletteki sadece hafif veya sert günde on defa hareket hissediyorsan yeterli dedi

Adileeselvi ne alakası var kuzum benim kızımda çok hareketli biri değildi hatta zorla durte durte hissetmeye çalışırdım hareketlerini ,gayette sağlıklı canını sıkma böyle şeylerle herşey olacağına varır ,allahdan hayırlısı inşallah ,kafana takipda üzülme boş yere

Deletedmom727271 Merhaba, peki bebeğiniz doğduğunda sakin bir bebek ve uslu bir çocukluk geçirdi mi ? Anne karnındakiyle aynı olur derler ya🤭 Benim bebeğimde sakin bir bebek herkes yormaz seni diyor merak ettim 😍🤤

Adileeselvi devletteki doktorlar öyle maalesef, ağızlarından cımbızla bilgi alıyoruz. Yine de olumsuz düşünmeyin, internette yazılan çoğu şey bizi gereksiz yere korkutuyor aslında, keşke böyle şeyler yazmasalar.

Hem her bebek farklı olur, kimi anne karnında çok hareketli olurken kimi daha uysal oluyor. Benimki de arada durgunlaşıyor, geceleri hareketleniyor. Özeldeki doktorum normal olduğunu, zaten hareket takibi için en aktif olduğu zamanı seçmem gerektiğini söyledi. Bende herhangi bir risk de çıkmadı ama gündüzleri uykucu bir bebişim varmış 😅 sen de içini ferah tut, uyukluyordur içerde keyfi yerinde demek

Adileeselvi benim ilk gebeliğimde kızım hareket etmeyi sevmezdi pek sürekli uyurdu öyle sert hareketleri hiç olmadı süzülürdü hafif dalgalandırırdı cok defa kosarak doktora gittiğimi biliyorum hareket etmedi bu diye 🤣 hepte uyuyo diyodu doktor 😂 suan 3yasındayıız maşallaah cokta saglıklı hiç bir sorunumuz yok 🥰suan 32haftalık hamileyim 27-29 arasında bi duruldu hafiifti hareketleri sonra düzeldi cıkıcakmıs gbi hareketler karnımı yamuştuyo resmen 😁

Adileeselvi bence içini ferah tut çünkü çocuk büyüdükçe yeri daralıyor ve hareketleri azda olsa etkiliyor çikolata ye durmaz mesela artık oda tat aliyo sevmediği şeyler olunca sakin kalıyor olabilir yani Allah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🙏❤️

Adileeselvi ya benimde boyle hafif hareketleri eskisi gbi sert degil suan 30+1 olduk. 2li testlerdede risk çıkmadı detaylidada yok. Ama tedirgin oldum okuyunca insAllah dogru değildir yaa

Adileeselvi benim erkek bebeğim karnımda çok az hareket ediyor sadece kayıyor bazıları diyor çok hareketli falan doktora sordum bebekten bebeğe değişiyor yAni bebekte de bi sıkıntı yok bunuda ilk defa duydum sizde açıkçası bebeğin hareketiyle down olup olmadığını anlayamazsınız

Hayallerim95 Bende ilk defa gördüm burda bir post denk geldi canım benimde öyle bı iki şişiriyor kendini bir iki pıt pıt tamam suyuda iyiymiş iyi olsun da hareket çokta önemli değil 🙏

Adileeselvi Canım bende 26 haftalığım 24den sonra eskisi gibi tekmeleri kuvvetli olmamaya başladı hissediyorum ama çok az bebek birazda yukarı cıkmıs sanırım göbek deliğimin üstünde gibi ondan oldugunu düşünüyorum az hissetmemin çokta kafaya takma ben fetal dna yaptırdım negatif geldi o yuzden onla alakası olduğunu düşünmüyorum. Tecrübeli hamişler daha iyi bilir ama bende de durum bu

Gozi Bu haftalar parmak falan emiyorlarmis benim de zaten 25 e kadar hareketliydi yani dışarıdan bile belliydi şimdi bir görünüp kayboluyor iyi olsun da napalim 🙏