T1996 Adileeselvi içinizi ferah tutun bol bol dua edin yeğenime %100 down dediler sağlıklı doğddu ikili testlerdeki düşük ihtimaller çoğu zaman gerçekleşmiyor her ihtimale karşı bildirmek zorunda oldukları için bildiriyorlar umarım tamamen sağlıklı doğar eğer down olursa da bir melek annesi olmuş olursunuz 🌸♥️
Adileeselvi basaksahinx Hissediyorum çok şükür de çok çok güçlü değil tedirgin oldum o yazıyı da okuyunca
Deletedmom727271 Adileeselvi tamam canım daha ne doktorun daha iyi bilgilendirmiştir ama yapı ile alakalı anlıyorlar canım bebekde sıkıntı olup olmadığını. Tabi herşey Allah’tandır ama böyle birşey çıkmadıysa yoktur. Anlaşılıyor çünkü ultrason da🤍
Tugceelanaz Adileeselvi İlk kızım çok sakındı, şimdiki kızım çok hareketlı her gebelik farklı içini ferah turt🥰
Turkerg Kafandan bu dusuncelerini atmaya calis. Olacagi varsa olacak zaten engelleyebilir misin? Sen olumlu dusun. Vesvese yapma hamileligini de rezil etme kendine. Hareketler falan olacak sey degil. Nice sakin bebekler var huylari boyle yani. %90 down diyip sapasaglam dogan bebekler var seninki cok dusukmus zaten riski. ben o testi iki gebeligimde yaptirmadim hamileligimi kendime rezil etmemek icin. Guzel seyler oku arastir bunu kendine yapma guzel anne❤️
Adileeselvi Turkerg Bu güne kadar pek dert etmedim zaten okadar Doktora çıktım bir sorun olsa derlerdi o yazıyı da okuyunca aklim bulandı tabiki de herşey Allah’tan çok teşekkür ederim 🙏❤️
Arzutyfr Azıcıkta olsa şüpheniz varsa kesin çözüm için fetal DNA testi yaptırın. Ben öyle yapacağım. Kesin sonuç çıkıyormuş
Adileeselvi Arzutyfr Yani şuan için çok bir miktar malesef verebilecek durumda olsaydım mutlaka yaptırdım ama sizinde mi riskli
meltemkumsal16 Arzutyfr benim çıkması 1 ay sonuc bekledim 2 kere kan verdim cok stresliydi en son amniyosentez yaptırdım 20 gün sonra temiz çıktı sonucumuz 🥰
linsmea Adileeselvi canım benim bir önceki bebeğim downlu değildi ama trizomi 13lüydü. 8. Aya kadar yaşadı. Aşırı hareketliydi. Kalbi vs hasta olmasına rağmen. Beyni tam gelişmediği için hareketleri anlamsızdı diye düşünüyordum ben. Yani durgun olması falan bunlarla kafanı bulandırma. Her bebek bir değildir. Hepsinin mizacı farklı. Durgun diye down gibi düşünme. Sağlıklıdır İnşaallah. Kucağımıza alana kadar bilemeyeceğiz rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin.
Arzutyfr Adileeselvi bende risk görünmedi ama eşim çok garantici. Bebek down sendromlu olunca böyle paralar yanında sıfır kalıyor.
Tunurr Adileeselvi ilk hamileliğinde oğlum karnımda doğru dürüst hareket etmezdi o keskin hareketleri ben hiç bir zaman yaşamadım pıt pıt olurdu arada döndüğünü hissederdim o kadar. Çok şükür çok sağlıklı bir şekilde doğru her çocuk farklı farklı olduğu gibi anne karnında da öyle içinizi ferah tutun ❤️
Adileeselvi Tunurr Öyle tabikide birde iki buçuk yaşında oğlum var kendime pek vakit ayiramiyorum sürekli ev işi yemek ee oyun istiyor onunla ayaktayım pek oturupta hareket etsin diye bekleyemiyorum iki kipirdiyo hop ben kalkıyorum 🤷
Ruveyda_baskapan Adileeselvi sen çık 45 dk yürüyüş yap üstüne deli gibi tatlı ye bakalım ne oluyor 😂😂😂
htc34 Adileeselvi böyle düşünerek kendinizi üzüp strese girmeyin lütfen benim kızımda sıkıntılı bebek dediler doğurdum şükürler olsun hiçbirşeyi yok şuan 27 aylık kaç defa doktora gittim bebeğin hareketlerini hissetmiyorum dedim sıkıntılı dedikleri için ekstra endişeleniyorsun sürekli dua açıp dinleyin size iyi gelecektir
Adileeselvi htc34 Evet risk olunca insan daha fazla tedirgin oluyor iki doktora da sordum ayrı ayrı hiç birşey demediler bu durum için insan bı açıklama yapar yani devletteki sadece hafif veya sert günde on defa hareket hissediyorsan yeterli dedi
GizemSanmaz htc34 yorumunuz dikkatimi çektirde bende şuan 27. Haftamdayım detaylıda kalp e giden damarlarda baya sorun gördüler çok kötü şeyler söylüyorlar yaşamaz diyorlar siz ne gibi şeyler duydunuz
TBeyza Adileeselvi ne alakası var kuzum benim kızımda çok hareketli biri değildi hatta zorla durte durte hissetmeye çalışırdım hareketlerini ,gayette sağlıklı canını sıkma böyle şeylerle herşey olacağına varır ,allahdan hayırlısı inşallah ,kafana takipda üzülme boş yere
Loveis16 Deletedmom727271 Merhaba, peki bebeğiniz doğduğunda sakin bir bebek ve uslu bir çocukluk geçirdi mi ? Anne karnındakiyle aynı olur derler ya🤭 Benim bebeğimde sakin bir bebek herkes yormaz seni diyor merak ettim 😍🤤