Jiletle bu dönemi başarıyla çıkabilen yok mu ya
Hamilelikte jilet kullanananlar
Gizemkync Ben 3. Aydan sonra falan agdaya gitmeye basladim gercekten rahatladım göbek büyüdükçe çok zor oluyor jilet çıkma suresi de kısa iyice zorlaniyosun. 20 dk da bitiyor agdam ayda bir gidiyorum. Doğuma oyle gidersen aniden ebeler trasliyomus diye duydum bilemiyorum 😂 umarim olmaz oyle bisey
Gulerdemr01 hayattaki bütün şansını bu olayda kullanmış olabilirsin kuzum yaa o nasıl bi güzellik öyleee harika keşke benimde olsa 😂
Bende hamileyken gittim asla jilet le almadım almamda benim killarım çok çabuk çıkar ve dağılmaya geniş serpmeye müsait ağda en güzeli 👏👏 jiletle rahat edenede bişey diyemem🥰🥰 ben hamileligin son 3 ayında kuaföre gittim hem tertemiz yapıyor ve çabuk bitiyor 5 dakikanızı almaz ❣️🤰🤰
Şuan karnım büyüdü ve zorlanıyorum, bazen küçük ayna işe yarıyor
Aynayla bi dene derim 🙃
Gizemkync aahaha. Evet vuducum komple öyle kumral tenliyim bde düşün yani hiç böyle dimdik ciktignda bilmem kişiden kişiye değişiyorms arkdslarm ble dyo ulan biz aliyoz 2 gün snra dik dik cikiyo senin neden öle değil dye bacaklarmda öyle geç cikiyo çok o yüzden ağda kullanmıyorum gerekte duymuyorum 🤭😂🙏
Tugceelanaz ayna mantıklı teşekkürler canım benim
Gizemkync en iyisi ağda cnm ya bende ayda bir Ağdayla 33 e geldim 35 de kontrolüm var çatı muayenesi falan yapar diye o hafta ağdama gidip doktora gideceğim 😂
Gulerdemr01 sus sus bunu çok dillendirme valla nazar değmesin maşallah her kadının arayıp da bulamadığı şey harikaa 🤩
Semra12344 hangi ulvi gecede doğdunuz yaaa 😂 bende hamilelikle gelen bi kıl artışı sormayın gitsin erkeklikten maymunluğa level atlamasam bari doğurana kadar 😂
Gizemkync hahaha 😂😂😂