Kızlar ben başlarda ağdayla başladım olaya ama bu acıyı niye çekiyorum bikini bölgemi jiletle almaya başladım. Diğer bölgelerim epilasyon ya da ağdayla hallediyorum. Ancak şu hamilelik döneminde bikini bölgesi büyük sorun. Normalde her duşta jiletimi alırım elime yani maks. 2 günde. Mis bebek gibi. Ancak karnım büyüdükçe bu durum baya sıkıntı yaratacak bana. Ayrıca şak diye doğum gelir de tıp dünyasına rezil olurum diye çok korkuyorum strese sokuyor resmen bu konu beni 😂 var mı bu durumu yaşayan tecrübeli hamişler düşüncelerinizi alabilir miyim

Gizemkync valla ben hep jiletle alıyodum canım hamilelikten öncede ağdadan korktuğum için . Karnım büyüyünce hem tam alamamaya başladım hemde keserim enfeksiyon bişey olur diye korktum . Gecen ay tüm cesaretimi toplayıp ağdaya gittim dedim doğumda yaklaşıyo en azından hem azalsn hem rahat ediyim valla arkadaşımdı ağdayı yapan küçük küçük aldı bitrdi kız nası yani diye şaşırdım o kadar rahat geçti düşün . Artık jilet vurmuyorum her ay düzenli gitmeye calısıcam en azından doğumdan sonrada rahat ederim . Bence sende bi dene abartmıyorum 20 gün olucak nerdeyse tek tük çıktı düşün . Bi sonrakini 2 hafta sonra doktor kontrolüm var ondan bi kaç gün önce gitmeyi düşünüyorum

Gizemkync valla ben hiç ağda kullanmadım sürekli jiletle alıyorum alt tarafımi ayda 1 kere alıyorum cnku 1 ayda anca az cikiyo rahatım o yüzden ağda yapms gbi oluyo bde 😂🤭

Gizemkync sancın başladığı zaman anlarsın zaten evde olursan büyük rahatlık olur duşunuda alır öyle gidersin hastaneye. Karın büyüdükçe gerçekten aşırı zor oluyo . Benim hamileliğimde tüylerimin hepsi döküldü çıkmadı 9 aydır bır defa kol bacak almadım 😂

Gizemkync Ben 3. Aydan sonra falan agdaya gitmeye basladim gercekten rahatladım göbek büyüdükçe çok zor oluyor jilet çıkma suresi de kısa iyice zorlaniyosun. 20 dk da bitiyor agdam ayda bir gidiyorum. Doğuma oyle gidersen aniden ebeler trasliyomus diye duydum bilemiyorum 😂 umarim olmaz oyle bisey

Gulerdemr01 hayattaki bütün şansını bu olayda kullanmış olabilirsin kuzum yaa o nasıl bi güzellik öyleee harika keşke benimde olsa 😂

Bende hamileyken gittim asla jilet le almadım almamda benim killarım çok çabuk çıkar ve dağılmaya geniş serpmeye müsait ağda en güzeli 👏👏 jiletle rahat edenede bişey diyemem🥰🥰 ben hamileligin son 3 ayında kuaföre gittim hem tertemiz yapıyor ve çabuk bitiyor 5 dakikanızı almaz ❣️🤰🤰

Gizem1257 aa doğru ağdada öyle bi problem var uzaması lazım e uzun olursa öyle görmüş olcaklar bayıltınca falan dalga geçerler diye ödüm kopuyor😂

Gizemkync valla bende hayran kaldım hiç benden beklenmicek hareketti çünkü 😂 ama çok sinir olmstm göbekten eğilemiyorum 1 saat uğraşıyorum 2 gün sonra yine aynı dedim başlıcam böle işe git ucunda ölüm yok😂

Edadrmz henüz o aşamada değilim sanırım korkum hala galip inş başarırım 😂

Gizemkync aahaha. Evet vuducum komple öyle kumral tenliyim bde düşün yani hiç böyle dimdik ciktignda bilmem kişiden kişiye değişiyorms arkdslarm ble dyo ulan biz aliyoz 2 gün snra dik dik cikiyo senin neden öle değil dye bacaklarmda öyle geç cikiyo çok o yüzden ağda kullanmıyorum gerekte duymuyorum 🤭😂🙏