Hamilelikte jilet kullanananlar
Gizemkync 7.ayima kadar evde kendim zorla ağda yapmaya calistim ama gôbiş iyice buyuyunce cesaretimi toplayip kuafore gittim boyle bir rahatlik yokmus 5 dk da tertemiz. En son dün gittim pazartesi doğumum var nasipse kafam rahat ☺️ jiletten ağdaya ilk geciste cok aciyor orasi ayri ben ilk aylarimda 2 3 saat ugrastigimi bilirim ama ağdanin rahatligi hic birseyde yok 1 ay kafan rahat geziyosun en azindan 🤗
Gizemkync ben ayna karşısında baka baka alıyorum jiletle kolay oluyor öyle
Gizemkync ben lazere gidiyordum baya bi hafifledi altlarda kaldı tabi hala. Salondaki kadın da jilet yap ağda yaparsan boşa gider dedi henüz 23 haftalığım ve sık sık yapmıyorum çok hemen hemen de çıkmıyor idare ediyorum ama 35ten sonra hiç çıkmasına izin vermeyecek kadar yaparım aniden doğum olursa diye. Biraz zor olur tabi ama artık el yordamıyla bi şekilde idare etcem üç beş hafta öyle çekcem
Gizemkync canım ben lazer gitmiştim ama bitmemişti hamile kaldım. En basından beri jiletle alıyorum. 7bucuk aylık oldum artık kesinlikle göremiyorum. Ben de söyle bir çözüm buldum, klozete oturup bacaklarımı sağa ve sola açıyorum. Bir elimle yokluyor bir elimle alıyorum. Yukarıdan asagiya kadar yavaş yavaş dokunuyorum, elime tüy gelen bölgeyi jiletliyorum yani. Bazen hafif kestiğim oluyor ama başka çare bulamadım. Klozette oturup bacakları açınca epey güzel açılıyor genital bölge. Aklında bulunsun.