Basakcim Çok şükür, 8.30’da yatılım yapıldı. Suni ile normal doğurdum. Saat 1’de yavrumu kucağıma aldım. Darısı başınıza olsun inşallah🙏🏼
40+2, Yarın suni ile doğumum başlayacak
bebekkaradag çok sevindim sağlıkla büyütün inşallah 🥰
bebekkaradag benim doktorum beklemeyi tavsiye etti ama nst sıkıntılı çıktı git bişeler ye gel dedş yedim gittim ebe nst mi ölçüyodu dedi bebek hareketlerş az falan kalp stışları yavaş dedi 40+3 çok geç falan dedi bebeğin yerş kalmamış dedi ama doktorum bişe demedi git pazartesi sabah 8:30 gel dedi bakıcam
bebekkaradag Gözünüz aydın sevindim adınıza miniğiniz de dünyaya hoşgeldi♥️ Deneyimlerinizi paylaşırsınız😘♥️
Efnan-77 Evet maalesef 8.30’da nst ye bağlandım, devamlı nabzı düşüp durdu😢 çok korktum sezeryana gireceğim diye. Hep dua ettim. Düştü, normale döndü, düştü normale döndü. Açıklık 9cm olunca hemen doğumhaneye aldılar😊
110710 Çok teşekkür ederim🥰 Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin tüm bekleyenlere😊 şuan yanıbaşımda, misler gibi uyuyor😊 çok şükür memeyi de tuttu
bebekkaradag Çok şükür bende hissetmek istiyorum bu duyguyu peki suni sancıyı nasıl tarif edersiniz bende hala bişey yok sonum suni sancı gibi😰😊
bebekkaradag aa süpersinizzz 👏🏻 Allah bağışlasın🤲🏻 Nasıldı suni sancı ve 2. Doğum 1. Ye göre gerçekten kolay geçiyor mu?
bebekkaradag yaaa ne kısa sürmüş. Benim ilkinde 13 saat sürmüştü . Şimdi salı gününe kadar gelmezse gene suni sancı ile olacak . Darısı başıma 🙏
110710 Allah gönlünüze göre versin inşallah🙏🏼 kendi sancımdan hiçbir farkı yoktu. İlk doğumum kendi sancım ile yaklaşık 12 saat sürdü. Bu ise suni ile 5🥰 Daha rahattı
guzelbebegimmmmm kendi sancımdan hiçbir farkı yoktu. İlk doğumum kendi sancım ile yaklaşık 12 saat sürdü. Bu ise suni ile 5🥰 Daha rahattı
Basak1636 benim de ilk doğumum kendi sancım ile yaklaşık 12 saat sürmüştü. Bu ise yaklaşık 5 saat. Ben suniden değil de sezeryandan korkuyordum, çok şükür korktuğum gibi olmadı😊
bebekkaradag benim ilk gebeliğim demek ki o tarifi suni de olsa doğal da olsa deneyimlemeden anlamıcam☺️Sağlıkla büyütün bebeğinizi ♥️
110710 sağlıcakla gelsin, Allah kurtarsın🙏🏼 İkincide en azından başınıza ne geleceğini bildiğiniz için bir tık daha rahat oluyor😊 kucağınıza aldığınız an ne ağrı ne sancı saten herşey boş🌸
bebekkaradag dikişiniz oldu mu acaba bide bebiş kaç kilo doğdu hayırlı olsun bu arada 🌸😀
Beyzaozefe 3.200 doğdu, evet bir kaç dikişim var😊