Merhaba arkadaşlar😊 İkinci hamileliğim. Kızımı 10 Eylül 2018’de normal doğumla kucağıma aldım. Doğumum kendi sancım ile başlamıştı. Bir kaç saat sonra kucağıma aldım. Bu hamileliğim 40+2 olduk, ne ağrı var ne sancı😌 Yarın sabah 8’de suni sancı ile doğumu başlatacak doktorum. 2cm açılmam var. Sezeryana dönmesinden çok korkuyorum😢 Bu şekilde bir doğum yaşayan var mı?
40+2, Yarın suni ile doğumum başlayacak
bebekkaradag merhaba aslında 41.haftaya kadar bekleyebilirsiniz doktorunuzun beklememesinde bir sebep var mı
bebekkaradag Allah bir avazda kurtulmayı nasip etsin İnşallah 🤲🏽
bebekkaradag ben de 39 haftalığım açılma yok sancı yok nişan yok doktorum en fazla 40+5e kadar beklerim sonrasında istersen suni sancı veririm dedi. Ben de açılma olmaz da sancı çektikten sonra sezaryene döner diye ben de çok korkuyorum
Banada doktorum istersen suni sancı veririm dedi yarn 40+3 olucam ama kararsızım bi zararı olur mu yada açılmam olmazsa sezeryana alırmı
Basakcim Merhaba, 40’tan sonra kaka durumu olabiliyor ya, sanırım o yüzden😊 bir de kilosu vs fena değil, 3.700 civarı. O sebeple böyle teklif etti sanıyorum
Cotanakk Ben de çok korkuyorum😢
Efnan-77 Ben de açılma ilerlemezse ve sezeryan olur ise diye tedirginim😢
bebekkaradag ilk gebeliğimizde ne güzel kendi sancımızla doğurmuşuz. Bu 2.ler daha kolay olur erken gelir dediler. Gelen giden yok. Çok korkuyorum ve üzülüyorum. Sezaryen olmak asla istemiyorum 😔😔
bebekkaradag sizin ikinci doğumunuz olduğu için bence suni sancıda açılmanız olur korkmayın doktorunuz bir şey dedi mi bu konuda
Cotanakk İnşallah, ben de ilkindekini düşünüp iyiyi düşünmek istiyorum😊🙏🏼
guzelbebegimmmmm Çok şükür, 8.30’da yatılım yapıldı. Suni ile normal doğurdum. Saat 1’de yavrumu kucağıma aldım. Darısı başınıza olsun inşallah🙏🏼
Cotanakk Çok şükür, 8.30’da yatılım yapıldı. Suni ile normal doğurdum. Saat 1’de yavrumu kucağıma aldım. Darısı başınıza olsun inşallah🙏🏼
110710 Çok şükür, 8.30’da yatılım yapıldı. Suni ile normal doğurdum. Saat 1’de yavrumu kucağıma aldım. Darısı başınıza olsun inşallah🙏🏼
Efnan-77 Çok şükür, 8.30’da yatılım yapıldı. Suni ile normal doğurdum. Saat 1’de yavrumu kucağıma aldım. Darısı başınıza olsun inşallah🙏🏼
Basakcim Çok şükür, 8.30’da yatılım yapıldı. Suni ile normal doğurdum. Saat 1’de yavrumu kucağıma aldım. Darısı başınıza olsun inşallah🙏🏼