Kizlar acil yardım
Acil kizlar ikili normal dörtlü riskli napicam
Burcugokhan006 Canım cok fazla strese girme benim ikili normal cıktı diye doktorum diğer testleri yapmaya gerek duymadı en güvenilir ikili test çünkü. Biraz sabret detaylı ultrasonda herseyın guzel cıkar ınsallah
Busucan canım üzüldüm hemde çok bugün gittim ikili de risk yok dörtlü riskli amniyosentez yapalım dedi riski var dedi bebeğime bir şey olur diye çok korkuyorum
Burcugokhan006 canım ben sırf dörtlü kesin sonuç vermiyo diye sadece ikili yaptırdım en güvenilir olan ikili test inşallah çıkmaz bişey korkma
Burcugokhan006 canim amniyosentez yaptirma asil bebege o zarar verir düşük riskide oluyor ama sen bilirsin
Elif4334 benim canım çok sıkıldı kuzum dörtlü de elli de bir dedi bugün ultrason ile baktı doktor her şey normal dedi 17 haftalık şu an ama doktor amniyosentez dedi eşim de yaptıralım diyo ben yaptırmam Allah korusun bisi var dediler nasıl aldırayım küçük prensesimi
bsrervam evet canım bende istemiyorum eşim yaptıralım dedi ama ikimizinde cani sıkıldı
Çoğu insan bu testleri hic yaptırmıyo bile canım 😕 Yani yaptırmayanlarda da bu risk belki cıkardı
Busucan haklisin bir kez yaptırınca insanın aklından çıkmıyor da
Burcugokhan006 4lünün neyinden dolayı riskli bi kaç tane kite bakılıyo diye biliyorum 4lüde.bnde yaptıracaktım ama memlekete gidince süreyi kaçırdık ordada yoktu 4lü.riskli diyorsunuz amniyosentez alsalar nolcak tedavisi var mıymış amniyosentez alsalar mı daha iyi almasalar mı bu bilgilerle ilerleyebilirisiniz karar için
Belki duymuşsunuzdur Yen'i bir test var artık, ikili uclu ya da dörtlüden daha guvenilir çünkü %99 sonuç veriyor; fetal DNA.
Benim doktorum direkt bunu önerdi ve yaptırdım. Size de içinizin rahat olması icin öneririm. Nifty test diye de geciyor
Derin12 peki ne kadar ücreti nerelerde yapılıyor, nasıl yapılıyor, sonucları ne zaman çıkıyor,siz kaçıncı haftadasiniz
Kızlar en güvenilir testin ıkılı olduguna emınmısınız cok korkuyorum cunku benm 2li testim problemli cıktı orta riskliymiş ve doktor amnıyoya alternetif bifty yi yaptrdı bana dusuk riski yok diye sonuc bekliyorum 😳😳😔
İkili test, üçlü dörtlüye göre daha güvenilir sonuç veriyor. Hiç canınızı sıkmayın arkadaşlar. Amniyosentezi de yaptırmayın derim.
Burcugokhan006 Sizin tercihiniz canim ama nettende zararlarina bakın derim amniyosentez de sağlıklı bebek engellı olarakta doğabilir Allah korusun
Eğer içinizde şüphe kalıp, kalan 20 haftayı boşu boşuna endişe ederek geçirmek istemiyorsanız da, ben de "Anne kanında fetal DNA testini yaptırın. Nifty test, prens test diye geçiyor.,,
Burcuckc canım ikili dörtlü hepsi tarama testi hangisi güvenilir bilmiyorum doktorlar da açıklama yapmıyor o dediğin nifty güvenilir mi nedir kesin sonuç hadi down sendromlu oldi ne yapıcaz rabbim hayirlisini versin