• Acil kizlar ikili normal dörtlü riskli napicam

Burcuckc en güvenilir diye birşey yok arkadaşım ikili testmiş en güvenilir neden arkadaşın ikilisi normal çıkmış ondan kendini teselli ediyor herşey allahtan detaylıda neyin ne olduğu ortaya çıkar oda fiziksel anlamda kusur varsa. O kadar çok araştırdım ki insanlar para için ne diyeceklerini bizlere ne testi yaptıracaklarını şaşırmışlar bence proflar ense kalınlıgı için 3 mm den fazlası tehlike diyor bizim doktorlar oplar bunlar çoğu 2 nin üzerini tehlikeli buluyor. Bu ikili üçlü dörtlü testlerin yarın birgün ardı arkası kesilmeyecek daha ileriye gidecek. 100 de 1 ihtimal şurda bakıyoruz 100 kadından nerdeyse 30 una riskli diyorlar neye güvenelim

Burcuckc evet yaptırdım, iki hafta sonra sonuç geliyor. Çok şükür bir sorun çıkmadı.

Burcugokhan006 aynen canım benim doktorum ense kalınlığını 1,5 ölçtü bu esnada konuşuyoruz soruyorum söylüyor herşey mükemmel sonra ne yaptı beni radyoloji ultrasona gönderdi ordada herşey normal ense kalınlığının 2,5 olması dışında. Ve bana diyor ki geçende birini böyle ölçtü bakar mısın elime bi hoca ismi bi broşür tutuşturdu sormazlar mı sen nasıl doktor oldun bu nasıl bir özgüven eksikliğidir böyle?

Burcugokhan006 hiç sıkma canını pozitif ol inşallah sağlıkla doğar hayırlı evlat olur 🙏🏻

İkili normalse dörtlü neden yapıldı bütün taramaları yapacaklar mı acaba 🤔

Benim doktorun 2 li testi bile yapmak istemedi sebebi su; ilk 2li test gittigimde 11 haftalikken herhangi bir sorun ciksa bebeginden vazgececekmisin oldu? Bende hayir ALLAH in verdigine raziyiz ama tedbir amacli hazirlikli olmak adina yaptirmak istiyorum diyince tamam dedi yaptirdik elhamdulillah temiz cikti sonucmuz ama doktorum 3lü ve 4lü tarama testlerini istemicem senden dedi sadece detayli ulturasonu yapicam dedi.. Bu testlerin yanilma payida cok down sendromlu die sonuc verilen testlerde anne adayi 9 ay boyunca bu uzuntu ve sitresle yasiyor ama bebegi dogdugunda hic bir sorunu olmadigini gorenler var.. O yuzden 2li testiniz yaptirin ve detayli ulturasonunuzu yaptirin ikili testiniz sorunlu ciktiysa 3lü ve 4lü yapmanizi doktornuz mutlaka yap dediyse yaptirin ams boyle bisey doktorunuz belirtmediyse kafasinizi karistirmayin derim ❤

Burcugokhan006 kaçıncı haftada yapılıyor doktorum istemedi ikili güzel çıkınca bunlar adı üstünde test kesinliği yok kendinizi strese sokup bebeğinizi de uzmeyin 😞 inşAllah birşey yoktur Allah korusun bişey çıkarsa bebeginizden vazgecebilecek misiniz eğer gecemeyecekseniz bence hiç yaptirmayin testi hem kesinliği yok hem stresi çok bol bol dua edin

Rabia88 canım dua ediyorum bol bol insallah yoktur bebeğim de bir şey ama ne olursa olsun stres oldum inan ki

Evrem94 en iyisi senin doktorun yaptığı ben ne yapacağımı şaşırdım gerçekten şu an stres yapmayın diyorum bir yanda aklımda stres üzülüyorum🙁

Burcugokhan006 çok haklısınız ben ilk bebeğimi kaybettim Mart ayında o yüzden sürekli bir korku stres yaşıyoruz ya buna da bişey olursa diye Allah i vekil kıldık ondan gelen kabul diyoruz o yüzden ikili dışında test yaptırmıyorum 😞

Rabia88 en iyisi inan bana bu çok üzüyor insanı bende şu an başka bisi yaptirmiyorum çünkü sonuç ne olurs olsun ona kıyamam

Sevtap canım yaptırmayı düşündüm ama inan sonucundan endişelendim bise yapmicam neden böyle bir işlem yapayım Allahim inşalla h sesimi duyar kızımı sapasaglam alırım kucagima

Burcugokhan006 gonlunuzu ferah tutmaya çalışın Allah ol derse olmayacak şey yoktur inşAllah hiç bir sorun olmadan kucaagimiza almak nasip olur kızlarımızı 💕