slyyl8768- Konya da Kızılay hastanesi muayene 210 doğum yılbaşından önce 4000 di şimdi ne oldu cumartesi öğreneceğim
Mseymam slyyl8768- bende gidiyorum Kızılaya normale 5500 sezeryan 6500 demişlerdi martta zam gelcekmiş yüzde 25
bebislerimi_buyutuyorum Gorkemm Kepez devlet hastanesi Fatma Özlem kılıç diye bir doktor bulduk tek sorun her zaman randevu bulamıyorsunuz 🙄🤷🏻♀️🤦🏻♀️ haftaya kadar inşallah bulabiliriz
Gorkemm bebislerimi_buyutuyorum ya ben de şuan eşimin işi nedeniyle Diyarbakırdayım Nisan sonu gibi Antalya ya gelecem kısmetse doğumu orda ailemin yanında yapacağımda hastaneler doktorlar nasıl diye araştırma içindeyim sürekli çok teşekkür ederim ama bilgi verdiğiniz için 🤗🤗
Nrftm emineisk28 Doğum paketi aldım ben özel bir kliniğe gidiyorum 10.500 ( normal -Sezeryan fark etmiyor )(ANKARA)
Mayos emineisk28 İzmir/ Mavişehirde özel bir kliğine gidiyorum muayene ücreti 650tl henüz başlarındayım doğum ücretini bilmiyorum. ( yeni zamlardan sonra 800 tl olmuş ama bizi etkilemedi)
hayell dmrcmsy samsun livde 10.500 dediler tolga şişli Medicana 7500 Liman da 7000e yakın oluyo 6 bin küsürdü Medicalparkın fiyatını bilmiyorum ama onada 12 bin felan dediler ama yanlış yönlendirmeyim bilmiyorum orayı
sevvaliko İzmir Tınaztepe Galen Hastanesine gidiyorum. Muayene 200₺'den 340₺'ye doğum 4500₺'den 7000₺'ye çıktı.
merveozkn sevvaliko bu beni üzer 🙄 cumartesi aylık kontrolüm var 35. Haftadayım en son doğum ücretini zam gelecek diye söylemediler kontrol ücretine ne olmuş öyle ya hadi doğum ücretini çevre hastanelerden dolayı belirlemişler o bile abartı nst ye ne isteyecekler kim bilir
Sshr35 sevvaliko Kaçıncı haftadasınız bende yeni başladım tınaztepe galen hastanesini fiyatlar bianda çok uçtu dahada artarmı acaba😔
sevvaliko Sevgi0478 kendi açımdan söyleyeyim, ilk gebeliğin ve her anını dolu dolu yaşamak istiyorum devlette bu imkan yok maalesef yapan arkadaşlarımdan biliyorum.
hemsire_1_anne emineisk28 ne yazikki yılbaşı sonrası ik ikez zam yapıldı 170idi ocakta zam yapip 230 yaptılar sonra Şubat başında tekrsr bir zamla 270 oldu tabi bunlar sendika indirimli halı 🥲 normal doğum için 5500 mus 4500 gibi bı fiyat aldık sendika indirimi ile İzmit’te